SPLASHDIVING přichází do Česka

Témata:
  • Česká republika na mistrovství světa Mentos® SPLASHDIVINGTM 2008 pod záštitou Mitsubishi Motors
  • SPLASHDIVINGTM a jeho čeští partneři
  • Informace zaměřené na SPLASHDIVINGTM
Hřiměždice. Již posedmé se setkávají nejlepší čeští skokani do vody ze skály, aby zjistili, kdo je nejlepší z nejlepších. Poprvé se k akci připojuje SPLASHDIVINGTM

V rámci soutěže Xbox360 HIGHJUMP byl sestaven první český tým pro SPLASHDIVINGTM. Účastníci předvedli impozantní skoky ve vzrušující soutěži.
Toto je nový český národní tým pro SPLASHDIVINGTM:
  1. Jakub Zubač
  2. Zdeněk Peltán
  3. Jan Kocourek
  4. Jan Zdrubecký
  5. Vladimír Mayer
  6. Jiří Vins

Kapitán týmu Tomáč Kučera je spokojen: "Nepatříme mezi favority, ale nikdo by nás neměl podceňovat! Všichni tvrdě trénujeme na nadcházející mistrovství světa!"

Mistrovství světa Mentos® SPLASHDIVINGTM 2008 pod záštitou Mitsubishi Motors se bude konat v Stadinbadu v Nurembergu ve dnech 15. až 17. srpna. Kromě Německa, Rakouska, Austrálie a Filipín se soutěže poprvé účastní i Dánsko, Lucembursko a Česká republika.

Zájemci z řad novinářů se mohou akreditovat na mistrovství světa Mentos® SPLASHDIVINGTM 2008 pod záštitou Mitsubishi Motors. Akreditaci lze provést přes tiskové středisko na webové stránce www.splashdiving.com nebo e-mailem na adrese pr@kultos.de.

SPLASHDIVINGTM a jeho čeští partneři
Populární značka Mentos® znovu podporuje SPLASHDIVINGTM a je již podruhé hlavním sponzorem mistrovství světa. Značka Mentos® podporuje tento neobvyklý vodní sport i v roce 2008 - nyní i v České republice.

Partnerem vodního sportu SPLASHDIVINGTM v Česku se stala další silná značka: Mitsubishi Motors zastoupená společností M Motors CZ (www.mitsubishi-motors.cz).

Informace zaměřené na SPLASHDIVINGTM
SPLASHDIVINGTM je nový populární sport FREESTYLOVÉHO SKÁKÁNÍ, který vznikl v Německu. Jeho cílem je - na rozdíl od skoků do vody - při skákání rozstříknout co nejvíce vody a co možná nejhlasitěji. První světový šampionát se konal v roce 2006. Od té doby se koná každoročně.

Doposud existuje 13 různých typů soutěžních skoků stejně jako propracovaný soutěžní koncept. Všechny skoky si můžete prohlédnout na webové stránce www.splashdiving.com

Kontakt pro tisk:
KULTOS Entertainment Ltd.                   
SPLASHDIVING™ International PR               
Mieke Eschment                           
Friedrich-von-Schillerstraße 25, 95444 Bayreuth, Německo   
Telefon: +49 (0) 921 150 10 62                   
Fax: +49 (0) 921 507 53 93
E-mail: mieke.eschment@kultos.de
www.kultos.de
www.splashdiving.com
www.bombingbounce.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.