Clash-Media føjer store skandinaviske websites til sit internationale partnernetværk

  • MSN, Jubii, Eniro og Spray slutter sig til et voksende netværk
  • Samarbejde med store mærkenavne er ensbetydende med mange leads af høj kvalitet for skandinaviske virksomheder

Clash-Media, Europas førende online-virksomhed inden for generering af salgsemner, har meddelt, at det siden sin lancering i Skandinavien i juni 2007 har føjet den største række af de ledende skandinaviske webportaler til sit globale Lead and Data Network. Clash-Media samarbejder nu med ledende mærker såsom MSN, Krak, Eniro, Spray og Jubii om at give klienter et stort antal kvalificerede online-salgsemner, der alle er verificerede og rensede af Clash-Media-teamet. De skandinaviske websites føjes til Clash-Medias voksende partnernetværk i USA og Storbritannien, der allerede indeholder over 500 websites og forlag.
 
Websites i Clash-Medias unikke partnernetværk anvendes til at hoste netkampagner, der genererer uopfordrede og valgfrie salgsemner. De indsamlede data renses og verificeres af Clash-Medias datarensningsprocesser, før de leveres til klienterne efter CPL-princippet (cost per lead). Clash-Media kan gennem sit unikke, globale Lead and Data Network nu give skandinaviske klienter et stort antal salgsemner af høj kvalitet fra europæiske, amerikanske og britiske markeder på én gang. 

"Clash-Medias kampagnemodel har vist sig at være en stor succes inden for disse netværk af store mærkenavne," kommenterede Christian Helsengreen, Nordic Director, Clash-Media, Skandinavien. ”Vi hoster p.t. bannerreklame- og netbaserede kampagner på disse websites' miljøer, og Clash-Media-bannerne klarer sig godt. En sådan succes på dette område er afgørende, eftersom både eksisterende og potentielle klienter ser på, hvordan et firma klarer sig på dette høje niveau. Vores konverteringsrater er i øjeblikket meget positive, og jeg kan ikke se, hvorfor dette ikke skulle fortsætte, eftersom vi styrker vores forhold til disse - og andre partnere - langt ind i fremtiden."

Clash-Media leverer i øjeblikket salgsemner i Storbritannien, USA og på de skandinaviske markeder. Den britiske division af Clash-Media producerer allerede nu over én million online B2C salgsemner hver måned til sine klienter i mange forskellige brancher, og dets egen teknologi og eget forhold til højprofilerede partnere betyder, at den er meget effektiv til at genere mange salgsemner af høj kvalitet. Clash-Media har siden sin lancering i 2006 åbnet kontorer i London, New York og København og er i dag den førende leverandør på det britiske marked - Europas mest konkurrenceprægede marked for generering af salgsemner.

Om Clash-Media:
Clash-Media er et førende performance-baseret marketingfirma med teknologi, der forbinder leverandører med forbrugere gennem sin generering af salgsemner og via sit netværk af partnere. Clash-Media genererer salgsemner via et netværk af egne websites og relationer til førende forlag. Det benytter forskellige online marketingstrategier, herunder også optimering af søgemaskiner, e-mail-marketing og skærmreklamer, til at finde kvalificerede salgsemner til virksomheder.

Læs mere på www.clash-media.com

Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tel: 01780 721 433
Email: jtimms@iba-europe.com

Christian Helsengreen
Clash-Media Scandinavia
Tel: +45 3338 4400
Email: christian@clash-media.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.