Clash-Media legger store skandinaviske nettsteder til sitt internasjonale nettverk av forretningspartnere

  • MSN, Jubii, Eniro og Spray slutter seg til voksende nettverk
  • Samarbeid med store merkenavn betyr store antall leads av høy kvalitet for skandinaviske selskaper

Clash-Media, det ledende europeiske selskapet for generering av leads online, har annonsert at de siden sin skandinaviske lansering i juni 2007 har lagt et svært bredt utvalg av Skandinavias beste nettportaler til sitt globale lead- og datanettverk. De samarbeider nå med toppvaremerker som MSN, Kraks, Eniro, Spray og Jubii for å gi sine klienter et stort antall fullt kvalifiserte online-leads som alle er bekreftet og renset av Clash-Media-teamet. De skandinaviske nettstedene kommer i tillegg til Clash-Medias voksende nettverk av forretningspartnere i USA og Storbritannia, som allerede inneholder over 500 nettsteder og utgivere.
 
Nettstedene i Clash-Medias unike nettverk av forretningspartnere brukes til å vise nettkampanjer som genererer salgsleads som ikke er ansporte, men fullstendig egenvalgte. Innsamlede data renses og bekreftes av Clash-Medias prosesser for datarensing før de leveres til klientene på pris per lead-basis (CPL). Via sitt unike, globale lead- og datanettverk kan Clash-Media nå gi sine skandinaviske klienter et stort antall leads av høy kvalitet fra europeiske, amerikanske og britiske markeder samtidig.

"Clash-Medias kampanjemodell viser seg å være svært vellykket i disse nettverkene av store merkenavn," kommenterte Christian Helsengreen, nordisk direktør for Clash-Media i Skandinavia. “Vi har for øyeblikket avertering med bannere og nettbaserte kampanjer som pågår på disse nettstedene, og Clash-Medias bannere gjør det bra. En slik suksess på dette feltet er viktig, da både klienter og potensielle klienter vil se på hvor bra et selskap gjør det på dette høye nivået. Vår konverteringskurs er for øyeblikket svært positiv, og jeg ser ingen grunn til at dette ikke skal fortsette ettersom vi styrker vårt forhold med disse og andre partnere langt inn i fremtiden."

Clash-Media leverer for øyeblikket leads på markedene i Storbritannia, USA og Skandinavia. Den britiske avdelingen av Clash-Media produserer allerede mer enn en million B2C-salgsleads på nettet hver måned for sine klienter i et bredt spekter av industrier, og deres merkevarebeskyttede teknologi og forhold til forretningspartnere med høy profil betyr at de er svært effektive når det gjelder å generere store antall leads av høy kvalitet. Siden lanseringen i 2006 har Clash-Media åpnet kontorer i London, New York og København, og er nå den største leverandøren på det britiske markedet - det mest konkurransepregede markedet for leadsgenerering i Europa.

Om Clash-Media:
Clash-Media er et ledende ytelsesbasert markedsføringsselskap med teknologi som forbinder markedsførere til forbrukere via sine nettverk for leadsgenerering og forretningspartnere. Clash-Media genererer leads via et nettverk av merkevarebeskyttede nettsteder og forbindelser med ledende utgivere. De anvender en rekke ulike strategier for markedsføring på nett, inkludert optimalisering av søkemotorer, markedsføring på e-post og avertering på skjermen for å oppnå kvalifiserte leads for forretninger.

Mer informasjon er tilgjengelig på www.clash-media.com

Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tel: 01780 721 433
Email: jtimms@iba-europe.com

Christian Helsengreen
Clash-Media Scandinavia
Tel: +45 3338 4400
Email: christian@clash-media.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.