Clash-Media lägger till viktiga skandinaviska webbplatser i sitt internationella affiliatenätverk

  • MSN, Jubii, Eniro och Spray går med i växande nätverk
  • Samarbete med kända märken innebär ett stort antal leads av hög kvalitet för skandinaviska företag

Clash-Media, det ledande europeiska företaget för leadgenerering online, har meddelat att man sedan lanseringen i Skandinavien i juni 2007 har lagt till bredast tänkbara utbud av Skandinaviens viktigaste webbportaler i sitt globala lead- och datanätverk. Nu samarbetar man med kända märken som MSN, Krak, Eniro, Spray och Jubii för att erbjuda sina kunder ett stort antal högt kvalificerade onlineleads, som alla verifieras och rensas av Clash-Media. De skandinaviska webbplatserna kompletterar Clash-Medias växande affiliatenätverk i USA och Storbritannien som redan innehåller över 500 webbplatser och utgivare.
 
Webbplatserna i Clash-Medias unika affiliatenätverk används för att genomföra webbkampanjer som genererar säljleads utan incitament och som helt och hållet baseras på eget val. De data som samlas in rensas och verifieras med Clash-Medias datarensingsprocesser innan de levereras till kunderna till ett pris per lead (PPL). Genom sitt globala lead- och datanätverk kan Clash-Media nu erbjuda skandinaviska kunder ett stort antal leads av hög kvalitet från europeiska, amerikanska och brittiska marknader samtidigt.  

"Clash-Medias kampanjmodell har visat sig vara mycket framgångsrik i dessa nätverk med viktiga märkesnamn", kommenterar Christian Helsengreen, nordisk chef för Clash-Media i Skandinavien. "Just nu genomför vi bannerannonsering och webbaserade kampanjer på dessa webbplatser, och Clash-Medias banners fungerar bra. Sådana framgångar på detta område är av största betydelse eftersom såväl befintliga som potentiella kunder tittar på hur företag presterar på denna höga nivå. Våra conversion rates är nu ytterst positiva och jag ser ingen anledning till varför detta inte skulle fortsätta när vi nu förstärker våra relationer med dessa och andra samarbetspartner i ett långsiktigt perspektiv."

Clash-Media erbjuder för närvarande leads på marknaderna i Storbritannien, USA och Skandinavien. Clash-Medias brittiska avdelning producerar redan mer än en miljon online B2C-säljleads varje månad åt sina kunder inom ett stort antal olika branscher, och den egenutvecklade tekniken och relationerna med affilitatesamarbetspartner med hög profil ger en mycket hög effektivitet vid genereringen av stora antal leads av hög kvalitet. Sedan företaget bildades år 2006 har Clash-Media öppnat kontor i London, New York och Köpenhamn och är nu det ledande företaget inom branschen på den brittiska marknaden - den mest konkurrensutsatta leadgenereringsmarknaden i Europa.

Om Clash-Media
Clash-Media är ett ledande performancebaserat marknadsföringsföretag med teknik som förbinder leverantörer med konsumenter via leadgenererings- och affiliatenätverk. Clash-Media genererar leads via ett nätverk med egna webbplatser och genom relationer med ledande utgivare. Man använder ett antal olika strategier för marknadsföring online som t.ex. sökmotoroptimering, marknadsföring via e-post samt bannerannonsering för att ta fram kvalificerade leads åt företag.

Mer information finns på www.clash-media.com.
 
Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tel: 01780 721 433
Email: jtimms@iba-europe.com

Christian Helsengreen
Clash-Media Scandinavia
Tel: +45 3338 4400
Email: christian@clash-media.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.