Over 90 prosent av europeiske organisasjoner ser på online lead-generering som et vekstområde

  • Kun 38 prosent føler at de utnytter dette effektivt
  • Ny undersøkelse viser at online lead-generering nå blir sett på som et kraftig alternativ til tradisjonelle markedsføringsmetoder
  • Gjør det mulig for skandinaviske firmaer å hente større volum av fullt ut godkjente leads - hurtig

Større ny undersøkelse fra Clash-Media, det ledende europeiske firmaet for online lead-generering, har gjort kjent at over 90 prosent av europeiske firmaer ser på online lead-generering som et vekstområde, og forventer at dette blir en viktig markedsføringsmetode over de neste tolv månedene. Til tross for dette, føler kun 38 prosent av organisasjonene i Europa at de utnytter denne markedsføringsmetoden effektivt. Online lead-generering, som ble lansert tidligere i år på det skandinaviske markedet av Clash-Media, gjør det mulig for firmaer å hente større volum av fullt ut aksepterte høykvalitets leads, hurtig og effektivt.

Undersøkelsen som ble foretatt for Clash-Media av ledende undersøkelsesfirma, E-consultancy, har gjort det kjent at 75 prosent av respondenter nå ser på online lead-generering som sitt eget særmerkede område for online markedsføring, men det er likevel få som faktisk bruker det. I Skandinavia må firmaer rette seg etter strenge skandinaviske lover som gjelder forbruker-godkjenning. Clash-Medias online lead-generering imidlertid, er fullt ut godkjent og opererer etter strenge regler og tillatelser for markedsføring i Skandinavia.  Dette betyr at Clash-Media kan omgående begynne å generere salgsmuligheter for skandinaviske firmaer i alle størrelser på hvilket som helst marked. Innhentet data blir renset og verifisert før den blir levert til klienter, som er basert på en kostnad per lead el. CPL (cost per lead).

"Mange firmaer ser fordelene med denne ekstreme målrettede markedsføringsmetoden, men få bruken den til sitt fulle potensial," kommenterte Simon Wajcenberg, administrerende direktør hos Clash-Media. "Firmaer trenger å innse at online lead-generering er en meget effektiv og sterk markedsføringsmetode og er ideell hvis du trenger å bruke tillatelsesmarkedsføring.

"Clash-Medias tilbud i form av online lead-generering er også ideell for integrering med andre markedsføringsmetoder som å gi en total markedsføringsløsning," forsatte Simon Wajcenberg. "Ingen verktøy vil være 100 prosent effektive, og måten for å oppnå de beste resultatene er å innse at mange metoder har sine individuelle fordeler. Online lead-generering er ikke bare effektiv alene, men kan også støtte andre kampanjer fullt ut i din markedsblanding. Den er i høyeste grad målrettet og lett å budsjettere - klienter kan spesifisere typer leads som de ønsker å motta, basert på deres målpublikum - for eksempel kvinner som bor i København som er over 25 år gammel. Denne fleksibiliteten betyr at alle produserte leads, er meget relevante og sjefer kan hele tiden overvåke sine markedsføringsbudsjetter - vitalt når en integrert markedsføringskampanje skal opprettholdes."

Om Clash-Media:
Clash-Media er et ledende ytelsesbasert markedsføringsselskap med teknologi som forbinder markedsførere til forbrukere via sine nettverk for leadsgenerering og forretningspartnere. Clash-Media genererer leads via et nettverk av merkevarebeskyttede nettsteder og forbindelser med ledende utgivere. De anvender en rekke ulike strategier for markedsføring på nett, inkludert optimalisering av søkemotorer, markedsføring på e-post og avertering på skjermen for å oppnå kvalifiserte leads for forretninger.

Mer informasjon er tilgjengelig på www.clash-media.com

Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tel: +44 (0) 1780 721 433
Email: jtimms@iba-europe.com

Simon Wajcenberg
Clash-Media, Scandinavia
Tel: +45 3338 4400
Email: simon@clash-media.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.