Clash-Media utser online annonsexpert, Troels Mark Meyer, som nordisk direktör

  • Han kommer från Danmarks ledande e-annonsföretag, ad pepper media
  • Stöder Clash-Medias dramatiska tillväxt i regionen - företaget har upplevt 400 procents ökning jämfört med föregående år

Köpenhamn - Clash-Media, det ledande europeiska företaget inom online lead generation, har utsett Troels Mark Meyer som nordisk direktör för att stöda företagets expanderande nordiska och globala verksamheter. Han kommer till Clash-Media från e-annonsföretaget, ad pepper media, och medför omfattande erfarenhet av marknadsföring online till Clash-Media, vilket kommer att vara till stöd för ett unikt utbud av online lead generation i Skandinavien. Clash-Media har upplevt en stark strategisk tillväxt i regionen på 400 procent under det senaste året. Under 2008 har det lanserats i alla de tre Skandinaviska länderna på bara sju månader.

Under sin tid som nordisk affärsutvecklare på online annonsföretaget, ad pepper media, var Troels Mark Meyer ansvarig för skandinaviska online-kampanjer och var rådgivare till onlineförläggare för hur de kan optimera sin marknadsföring på Internet. Därefter blev han direktör för affärsutveckling på, ad pepper och chef för WebGains Scandinavia, ett ad pepper-företag som specialiserar sig på online-marknadsföring av kostnad per köp. Det gav Troels Mark Meyer möjlighet att skaffa sig omfattande erfarenhet och hjälpa företag att förstå hur de kan utnyttja möjligheterna för online-verksamhet och realisera sin potential inom online-reklam.

"Det är mycket spännande att börja arbeta med ett entusiastiskt och progressivt team. Clash-Media är det företag som är bäst utrustat att maximera kunders annonsresultat online," kommenterade Troels Mark Meyer, nordisk direktör, Clash-Media. "Det är ett fantastiskt tillfälle att börja på ett företag som Clash-Media som upplever en mycket stark tillväxt i Skandinavien. Vi vill behålla vår position som marknadsledare för online lead generation i Skandinavien och jag ser fram emot att få använda min erfarenhet och hjälpa våra kunder att utnyttja online lead generation på ett effektivt sätt. Jag är övertygad om att vi kommer att se mer stark tillväxt på det här området under de kommande sex månaderna."

Simon Wacjenberg, koncernchef, Clash-Media, tillade: "Den erfarenhet som Troels Mark Meyer för med sig till Clash-Media är ovärderlig när vår marknad upplever en mycket snabb tillväxt. Att få Troels till vårt redan starka team i Skandinavien kommer att göra det möjligt för Clash-Media att växa på den nordiska marknaden. Clash-Media har haft en betydande tillväxt sedan starten 2006, i synnerhet i Skandinavien där vi har lanserat i alla tre länder och vi anser att Troels kommer att spela en viktig roll och stöda vår fortsatta tillväxt. Han har en väl dokumenterad bakgrund inom annonsering online och kommer att spela en central roll och stöda vår fortsatta expansion både i Skandinavien och globalt."

Troels Mark Meyer har en M(sc)BA i International Marketing and Management och har ofta citerats i media i frågor om marknadsföring online.

Om Clash-Media:
Clash-Media är en global ledare inom prestationsbaserad datamarknadsföring som har varit banbrytande med nya metoder inom online lead generation. Företagets kraftfulla nätverk av generering av kundämnen kopplar annonsörer till konsumenter och ger kvalificerade kundämnen i linje med annonsörernas exakta specifikationer. Clash-Media startades 2006 och tillhandahåller nu ca tre miljoner kundämnen globalt varje månad, som valt opt-in, komplett med detaljerade profiler om deras intressen, till viktiga kunder som bl.a. Whiskas, Toyota, Cheapflights och AXA. Clash-Media har kontor i London, New York, Köpenhamn och München. Företaget planerar att expandera till Frankrike, Spanien och Italien och därefter av Stillahavsområdet.
Ytterligare information är tillgänglig på www.clash-media.com
 
Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tel: +44 (0)1780 721 433
E-post: jtimms@iba-europe.com

Troels Mark-Meyer
Nordisk direktör: Clash-Media
Tel: +45 3338 4400
E-post: tm.meyer@clash-media.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.