Clash-Media mer än dubblar skandinaviska onlineleads under september

  • Runt 300 000 extra leads jämfört med en genomsnittlig månad
  • Totalt nästan 3,5 miljoner onlineleads sedan maj 2007
  • Ser till att skandinaviska företag, bland annat DFDS Seaways, Egmont Publications och Bonnier Publications, får fler nya, heta leads än någonsin tidigare
Clash-Media, Europas ledande företag inom online lead generation, har registrerat nästan 500 000 skandinaviska leads under september i år – 300 000 fler jämfört med föregående månader. Dessa leads genereras med Clash-Medias unika OLG-tekniker (Online Lead Generation) och gör att mer än tre miljoner skandinaviska leads har samlats in sedan lanseringen i maj 2007. Clash-Media har nu 245 skandinaviska kunder som använder företagets spjutspettstekniker för att skaffa kvalificerade kundleads – OLG håller snabbt på att bli en vital form av datamarknadsföring som används för att backa upp befintliga kampanjer.

Clash-Media har nu genererat runt 3,5 miljoner onlineleads för ett brett utbud av B2C-marknader och industrier. De strikta lagarna som gäller marknadsföring i Skandinavien gör att företag inte kan kontakta potentiella kunder utan anledning, men eftersom Clash-Media producerar leads från personer som uttryckt ett intresse, kan företagen kontakta dem. Insamlade data rensas och verifieras med Clash-Medias omfattande datarensningsprocess innan de levereras till kunderna baserat på en kostnad per lead (CPL, Cost Per Lead), vilket ger bättre resultat. Klienterna kan även välja bort duplicerade leads eller leads som redan samlats in från en annan källa till fördel för nyare leads, vilket optimerar marknadsbudgeten.

Troels Mark-Meyer, nordisk direktör på Clash-Media, säger: "USA är för närvarande den mest avancerade marknaden för OLG, men dessa resultat visar att Europa inte ligger långt efter. Allt fler företag inser fördelarna med OLG – bara i Danmark har vi nu 100 klienter – samt de ekonomiska fördelarna av en strategi som levererar baserat på en kostnad per lead."

"Det är den flexibiliteten som gör att företagen kan hålla kontroll över sin budget, vilket är mycket viktigt just nu, och våra transparenta processer ser även till att företagen inte använder en del av sin budget på "döda" eller duplicerade leads," fortsätter Troels Mark-Meyer.

Om Clash-Media:
Clash-Media är en global ledare inom prestationsbaserad datamarknadsföring som har varit banbrytande med nya metoder inom online lead generation. Företagets kraftfulla nätverk av generering av kundämnen kopplar annonsörer till konsumenter och ger kvalificerade kundämnen i linje med annonsörernas exakta specifikationer. Clash-Media startades 2006 och tillhandahåller nu ca tre miljoner kundämnen globalt varje månad, som valt opt-in, komplett med detaljerade profiler om deras intressen, till viktiga kunder som bl.a. Whiskas, Toyota, Cheapflights och AXA. Clash-Media har kontor i London, New York, Köpenhamn och München. Företaget planerar att expandera till Frankrike, Spanien och Italien och därefter av Stillahavsområdet.
Ytterligare information är tillgänglig på www.clash-media.com
 
Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tel: 01780 721 433
E-post: jtimms@iba-europe.com

Troels Mark-Meyer
Nordisk direktör, Clash-Media
Tel: +45 3338 4400
E-post: tm.meyer@clash-media.com

Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.