Clash-Media sikrer sig yderligere finansiering til at støtte sin internationale ekspansion

  • Investeringsselskabet MMC Ventures investerer yderligere €1,6 millioner i Clash-Media, som fortsat er i stærk vækst

Clash-Media, der er den førende virksomhed på markedet inden for proaktiv online leadgenerering, har sikret sig yderligere €1,6 millioner til finansiering af virksomhedens vækst fra MMC Ventures, som har indskudt vækstkapital i Clash-Media siden den første investering på €2,1 millioner i juni 2007. Clash-Media har etableret sig som den klart førende virksomhed på det nye og hurtigt voksende marked for online leadgenerering, og den ekstra kapital vil støtte virksomhedens europæiske udvidelse med åbning af nye kontorer i Frankrig, Spanien og Italien, som skal supplere de nuværende afdelinger i Storbritannien, Skandinavien, Tyskland og USA. Investeringen vil også gøre Clash-Media i stand til at videreudvikle sin underliggende teknologi, der leverer den mest avancerede form for ydelsesbaseret leadgenerering på markedet.

"Det er vores gennemprøvede og veldokumenterede forretningsmodel, som har resulteret i denne anden investeringsrunde fra MMC Ventures. Vi har overgået vores vækstmål indtil nu og agter at fortsætte på den måde", siger Simon Wajcenberg, adm. direktør i Clash-Media. "Virksomhederne har brug for reelle kundeemner for at bevare og øge deres markedsandel, og i den nuværende situation med økonomisk afmatning og sværere markedsvilkår oplever vi, at flere og flere virksomheder ser den reelle fordel ved vores tilgang til ydelsesbaseret online leadgenerering."

"Clash-Media har udvist stor vækst, god rentabilitet og en stabil forretningsmodel, hvilket adskiller dem væsentligt fra mange andre virksomheder, som kæmper for at holde sig oven vande i den nuværende markedssituation", tilføjer Ben Richardson, som er investeringschef i MMC Ventures. "Efter vores opfattelse har Clash-Media et stort potentiale til fortsat at kunne levere de fremragende resultater, vi har set de sidste par år, her ved indgangen til 2009. Markedet er åbent over for sådan en ydelsesbaseret løsning, der kan øge virksomhedernes salg."

"Siden vores lancering i Skandinavien tidligere i år, har vi opnået en betydelig vækst, i takt med at flere og flere skandinaviske virksomheder får øjnene op for fordelene ved ydelsesbaserede markedsføringsmetoder," udtaler Troels Mark Meyer, nordisk direktør hos Clash-Media. "I den aktuelle markedssituation er markedsføringsbudgetterne helt sikkert en topprioritet for virksomhederne, og den fleksibilitet, der kendetegner vores ydelsesbaserede metoder, gør dem særligt attraktive. Markedsføringsafdelingerne skal have mest muligt ud af pengene, og det er her online markedsføring virkelig udmærker sig. Hos Clash-Media tilpasser vi servicen til vores kunders budgetmæssige begrænsninger, idet vi tilbyder levering af kundeemner til en pris per kundeemne. Kunderne kan også afvise dubletter til fordel for nye kundeemner, så de betaler altid kun for dugfriske og brugbare data."

Clash-Media har også fået større anerkendelse inden for branchen i 2008. MMC Ventures vandt prisen for den mest lovende investering i en kreativ virksomhed for sin investering i Clash-Media ved prisuddelingen arrangeret af den britiske brancheforening British Business Angels Association (BBAA).

Om Clash-Media:
Clash-Media er markedsførende inden for resultatbaseret datamarketing på verdensplan og har udviklet nye måder at genere leads på. Virksomhedens stærke leadgenereringsnetværk skaber kontakt mellem annoncører og forbrugere og genererer kvalificerede leads, som lever op til annoncørernes præcise specifikationer. Clash-Media blev etableret i 2006, og på verdensplan leverer virksomheden nu omkring tre millioner kundeemner hver måned, med afgivet samtykke og detaljerede interesseprofiler, til nøglekunder som bl.a. Whiskas, Toyota, Cheapflights og AXA. Clash-Media har på nuværende tidspunkt kontorer i London, New York, København og München og planlægger at udvide til Frankrig, Spanien og Italien, efterfulgt af Asien/Stillehavsområdet. Læs mere på www.clash-media.com

Om MMC:
MMC Ventures Ltd (MMC) er en kapitalfond, der alene investerer i britiske vækstvirksomheder. Fonden investerer primært i sundhedssektoren (undtagen biotek), finansielle ydelser, støttetjenester for virksomheder og teknologi.

MMC investerer normalt mellem £500.000 og £2 millioner i den første finansieringsrunde, og som aktive investorer er kapitalfondens investeringsstil at støtte sine virksomheder gennem flere finansieringsrunder, efterhånden som de vokser. MMC har en betydelig investeringskapital gennem en kombination af de fonde, den administrerer (EIS og ECF) og yderligere investeringskapacitet fra fondens sammenslutning af private investorer – kapitalfonden administrerer i øjeblikket £70 millioner (oktober 2008). Siden oprettelsen i 2000 har MMC investeret i 18 forskellige virksomheder og fået opbygget et stærkt omdømme med gode resultater og virksomheder i vækst.

For yderligere oplysninger, se: www.mmcventures.com

Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tlf.: +44 (0) 1780 721 433
E-mail: jtimms@iba-europe.com

Troels Mark Meyer
Nordisk direktør, Clash-Media
Tlf.: 33 38 44 00
E-mail: tm.meyer@clash-media.com


Issuers of news releases, not Europewire, are solely responsible for the accuracy of the content.