Clash-Media sikrer neste trinns investering for å støtte internasjonal utvidelse

  • MMC Ventures gir ytterligere 1,6 millioner euro i finansiering idet Clash-Media fortsetter med betydelig vekst
Clash-Media, den ledende organisasjonen for proaktiv online lead-generering (Proactive Online Lead Generation), har sikret ytterligere 1,6 millioner euro i finansiering fra MMC Ventures, som har gitt Clash vekstkapital siden den første investeringen på 2,1 millioner euro i juni 2007. Clash-Media har etablert seg selv som en klar markedsleder i det nylige oppståtte og hurtig voksende sektoren for online lead-generering. Den ekstra kapitalen vil støtte firmaets europeiske utvidelse idet firmaet setter opp nye kontor i Frankrike, Spania og Italia i tillegg til eksisterende operasjoner i UK, Skandinavia, Tyskland og USA. Investeringen vil også gjøre det mulig for Clash-Media å tilføye ytterligere utvikling av sin underliggende teknologi, som leverer den mest avanserte ytelsesbaserte lead-genereringen på markedet. 

«Vår utprøvde forretningsmodell har resultert i denne andre runden med investering fra MMC Ventures. Vi har overgått våre vekstmål til nå og tar fullt sikte på å fortsette med dette», kommenterte Simon Wajcenberg, konsernsjef hos Clash-Media. «Firmaer og bedrifter trenger ekte salgsleads for både å beholde og øke markedsandelen> Med de eksisterende økonomiske forholdene finner vi også at fler og fler organisasjoner oppdager den virkelige verdien med vår metode som produserer ytelsesbasert online lead-generering.»

«Clash-Media har demonstrert betydelig vekst, jevn lønnsomhet og en stabil forretningsmodell, som virkelig gjør at Clash-Media skiller seg ut fra mange andre som strever i de eksisterende markedsforholdene,» la Ben Richardson til, investeringsdirektør hos MMC Ventures. «Vi føler at Clash har en utmerket mulighet til å fortsette å produsere de fremragende resultatene vi har sett i de siste par årene når vi nå går inn i 2009. Markedet er åpent til slik en ytelsesdrevet løsning som kan øke salget for en organisasjon».

«Siden lanseringen vår i Skandinavia tidligere i år, har vi oppnådd betydelig vekst da fler og fler skandinaviske firmaer har innsett fordelene med ytelsesbaserte markedsføringsteknikker,» kommenterte Troels Mark Meyer, Clash-Medias nordiske direktør. «I det eksisterende klimaet, er budsjetter definitivt topp prioritet for markedsførere og den fleksible måten som de ytelsesbaserte metodene gir,  gjør de spesielt attraktive.  Markedsførere må gjøre det meste ut av deres budsjett og det er her at online markedsføring virkelig kommer til rette. Her hos Clash-Media er vi fullstendig forberedt på budsjettbegrensninger fra våre klienter, og tilbyr salgsleads som er basert på kostnad-per-lead.  Klienter kan også avslå duplikater i favør av nye leads, og vil i det hele tatt kun betale for helt ny brukbar data.»

Clash-Medias anerkjennelse i industrien har også vokst, fra begynnelse til slutt i 2008. MMC Ventures vant prisen for «Mest lovende investering i et kreativt industriforetagende» (Most Promising Investment in a Creative Industry Business) – for sin investering i Clash-Media – under British Business Angels Association (BBAA) prisutdeling.

Informasjon om Clash-Media:
Clash-Media er en global leder i ytelses-basert data markedsføring som har ryddet veien for nye teknikker i online lead-generering. Firmaets kraftige nettverk innenfor lead-generering kopler annonsører og forbrukere sammen som produserer kvalifiserte lead på linje med annonsørens eksakte spesifikasjoner. Clash-Media som ble lansert i 2006, leverer nå omkring tre millioner fullt ut prefererte salgsleads globalt hver måned, komplett med detaljert profil og deres interesser, og nøkkelklienter inkludert Whiskas, Toyota, Cheapflights og AXA. Clash-Media har for øyeblikket kontor i London, New York, København og München. Firmaet har planer om å utvide virksomheten sin til Frankrike, Spania og Italia, fulgt av Asia / Stillehavsområdet.
Ytterligere informasjon er tilgjengelig på  www.clash-media.com

Informasjon om MMC:

MMC Ventures Ltd (MMC) er et firma som tilbyr nyskapningskapital som de investerer eksklusivt i UK vekstfirmaer. Firmaet fokuserer spesielt på helseomsorg (eksklusivt bioteknologi), finansielle tjenester, firmastøttetjenester og teknologi.

MMC ser på å investere 500.000 til 2 millioner pund sterling i kapaital til å begynne med, og som en aktiv investor er firmaets investeringsmål å støtte firmaene sine via flere investeringsrunder etter hvert som de vokser.  MMC har betydelig kapital tilgjengelig via en kombinasjon av sine styrte fond (EIS og ECF) og den ytterligere investeringskapasiteten fra sitt syndikat av private investorer – for øyeblikket har firmaet 70 millioner pund sterling som er styrt (Oktober 2008). Siden starten i 2000, har MMC investert i 18 og har etablert sterke meritter med hensyn til vekst og salg av firmaer. For ytterligere informasjon: www.mmcventures.com

Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tlf.: +44 (0)1780 721 433
E-post: jtimms@iba-europe.com

Troels Mark Meyer
Nordisk direktør, Clash-Media
Tlf.: +45 3338 4400
E-post: tm.meyer@clash-media.com

Issuers of news releases, not Europewire, are solely responsible for the accuracy of the content.