Over 50 globale blade bruger digital markedsføring for at forøge antallet af abonnenter

  • Clash-Media genererer tusindvis af kundeemner i Skandinavien for blade som bl.a. Vores Børn, Alt om Data og Junior
  • De besøgende på hjemmesiderne oplyser om deres interesser og tegner abonnement med det samme
  • Processen bliver op til fire uger hurtigere end ved traditionelle "offline"-metoder

Europas førende virksomhed inden for online leadgenerering, Clash-Media, annoncerer, at over 50 internationale topblade nu bruger virksomhedens nye teknikker inden for online leadgenerering (OLG) for at forøge antallet af abonnenter i Skandinavien og resten af verden. Blade som for eksempel Vores Børn, Junior og Alt om Data har tilføjet Clash-Medias ydelsesbaserede datamarkedsføring til deres eksisterende kampagner. Dette gør dem i stand til at komme i kontakt med potentielle abonnenter, mens de er på bladets hjemmeside – og denne fremgangsmåde sikrer en hurtig konverteringsfrekvens, samtidig med at den gør processen ved tegning af abonnement op til fire uger hurtigere sammenlignet med traditionelle "offline"-metoder.   

Siden Clash-Medias lancering i Skandinavien i 2007 har virksomheden produceret næsten 3,5 millioner online kundeemner globalt, og tusindvis af disse for den skandinaviske bladindustri. Clash-Medias online leadgenerering giver besøgende på hjemmesider mulighed for at oplyse om deres interesse i et blad eller en avis og tegne deres abonnement online. Gennem virksomhedens særlige datarensningsprocesser sikrer Clash-Media, at de leverede kontaktoplysninger er opdaterede, og at kun de mest relevante kundeemner leveres til kunden.

Troels Mark Meyer, nordisk direktør hos Clash-Media, siger: "Blade som Vores Børn har været på markedet i mange årtier, og dét at et så etableret blad vælger at benytte sig af online leadgenerering er et klart bevis på, hvor langt online leadgenerering er kommet på så kort tid. Online kundeemner giver nogle af de bedste og hurtigste konverteringsfrekvenser – folk er allerede interesserede, fordi de er på den pågældende hjemmeside, og det tager kun et par minutter at udfylde og sende formularen.

Ved at tilføje OLG til bladenes eget marketingmix kan de benytte sig af flere unikke fremgangsmåder for at nå ud til forbrugerne – og i øjeblikket er det for virksomhederne vigtigere end nogensinde at sikre, at de får mest muligt ud af deres markedsføringsbudgetter. Da de potentielle kunder selv siger ja til at blive kontaktet, er kundeemnerne, der genereres af Clash-Media, ekstremt målrettede og kan behandles på få minutter fra formularen er blevet indsendt."

Om Clash-Media:
Clash-Media er markedsførende inden for resultatbaseret datamarketing på verdensplan og har udviklet nye måder at genere leads på. Virksomhedens stærke leadgenereringsnetværk skaber kontakt mellem annoncører og forbrugere og genererer kvalificerede leads, som lever op til annoncørernes præcise specifikationer. Clash-Media blev etableret i 2006, og på verdensplan leverer virksomheden nu omkring tre millioner kundeemner hver måned, med afgivet samtykke og detaljerede interesseprofiler, til nøglekunder som bl.a. Whiskas, Toyota, Cheapflights og AXA. Clash-Media har på nuværende tidspunkt kontorer i London, New York, København og München og planlægger at udvide til Frankrig, Spanien og Italien, efterfulgt af Asien/Stillehavsområdet.

Læs mere på www.clash-media.com

Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tlf.: + 44 (0) 1780 721 433
E-mail: jtimms@iba-europe.com

Troels Mark Meyer
Nordisk direktør, Clash-Media
Tlf.: 33 38 44 00
E-mail: tm.meyer@clash-media.com


Issuers of news releases, not Europewire, are solely responsible for the accuracy of the content.