Mer enn 50 topp globale magasiner velger digitale markedstjenester for å øke abonnementsnivåer

  • Clash-Media genererer tusenvis av leads i Skandinavia for magasiner, inkludert Vores Børn, Alt om Data og Junior
  • Besøkende på nettsteder registrerer interesse og bestiller abonnement omgående
  • Setter opp farten på prosessen ved så mye som fire uker sammenlignet med tradisjonelle offline-metoder
Clash-Media, det ledende europeiske firmaet for generering av online leads, har meldt at mer enn 50 topp internasjonale magasinutgivelser nå bruker firmaets nye teknikker for online leadgenerering (OLG) for å øke abonnementsnivåene i Skandinavia og globalt. Magasiner, inkludert Vores Børn, Junior og Alt om Data bruker Clash-Medias ytelsesbaserte datamarkedsføring for dere eksisterende kampanjer. Dette gjør det mulig for dem å kommunisere med potensielle subskribenter mens de er på magasinets nettside – som garanterer hurtig konvertering og setter opp farten på abonnementsprosessen med så mye som fire uker sammenliknet med tradisjonelle offline-metoder.    

Siden lanseringen i Skandinavia i 2007, har Clash-Media generert nesten 3,5 millioner online leads globalt, inkludert tusenvis for den skandinaviske magasinindustrien. Prosessen for online leadgenerering gjør at besøkende på nettsteder kan registrere deres interesse for et magasin eller avis og fylle ut abonnementet deres online. Gjennom den eksklusive data rengjøringsprosessen, garanterer Clash-Media at kontaktdetaljene er oppdatert og at kun de mest relevante leads er levert. 

Troels Mark Meyer, nordisk direktør for Clash-Media, sa: «Magasiner slik som Vores Børn har eksistert i flere tiår, og for en slik etablert publikasjon å begynne å bruke online leadgenerering, er et ekte bevis på hvor langt online leadgenerering har kommet i en slik kort tidsperiode. Online leads produserer noen av de beste og hurtigste konverteringene – folk er allerede opptatt fordi de er på nettstedene, og det tar kun et par minutter å fylle ut og sende skjemaet.

«Ved å inkludere OLG i deres egen markedsmix, dekker magasinene en rekke unike muligheter for å nå frem til forbrukeren – og for øyeblikket er det mer viktig enn noen sinne for firmaer å garantere at de får de beste resultatene fra deres markedsbudsjetter. Fordi potensielle kunder selv velger å bli kontaktet, er leads som Clash-Media genererer ekstremt målrettet og kan bli behandlet innen minutter etter at skjemaet har blitt sendt.»

Om Clash-Media:
Clash-Media er en global leder innen ytelsesbasert data-markedsføring som har innledet nye teknikker for online leadgenerering. Firmaets kraftige nettverk med leadgenerering kopler annonsørene til forbrukerne som produserer kvalifiserte lead på linje med annonsørenes nøyaktige spesifikasjoner. 

Clash-Media som ble lansert i 2006, leverer nå omkring fem millioner salgsleads hver måned globalt, hvor forbrukere blir kontaktet av en merkevare. Salgsleads er levert komplett med detaljert profil, til nøkkelkunder inkludert Whiskas, Toyota, Cheapflights og AXA.

Clash-Media har for øyeblikket kontor i London, New York, København og München. Firmaet planlegger å utvide i Frankrike, Spania og Italia, fulgt av Asia-Stillehavsområdet.

Ytterligere informasjon er tilgjengelig på www.clash-media.com

Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tlf.: 01780 721 433
E-post: jtimms@iba-europe.com

Troels Mark Meyer
Nordisk direktør, Clash-Media
Tlf.: +45 3338 4400
E-post: tm.meyer@clash-media.com

Issuers of news releases, not Europewire, are solely responsible for the accuracy of the content.