Clash-Media lancerer avanceret datakvalitetsmodul til bekæmpelse af kliksvindel ved internetannoncering

  • Markedsførende teknologi udviklet til formålet gør Clash i stand til at udrydde falske kundeemner – med en højere afkastningsgrad på datainvestering til følge
Den globale leadgenereringsspecialist, Clash-Media, har lanceret et avanceret datakvalitetsmodul, som bringer antallet af falske kundeemner, der indsamles via online leadgenereringskampagner, betydeligt ned. I løbet af 2008 så man, hvordan international kliksvindel kan være en trussel mod virksomheder, der benytter sig af annoncering og markedsføring på internettet. Clash-Medias nye modul anvender en lang række avancerede teknikker til at identificere og udrydde disse falske data. Ved at udrydde data af ringe kvalitet og sikre, at de leverede data er af højeste standard, når de når ud til kunden, kan Clash-Media hjælpe virksomhederne med at opnå en højere konverteringsfrekvens og en langt højere afkastningsgrad på deres datainvestering.

Clash-Media har oplevet stor vækst de sidste to år og har nu kontorer i både London, New York, München, København og Paris. Dette nye initiativ gør Clash-Media i stand til at udvide udbuddet af digitale markedsføringsløsninger og levere en centralt styret dataservice. Derved kan Clash-Media imødekomme alle de behov en virksomhed har i forbindelse med leadgenerering – fra design til rensning af data. Hvis en virksomhed genererer kundeemner fra flere forskellige kilder, kan alle kundeemnerne sendes videre til Clash-Media og blive kørt igennem datakvalitetsmodulet til rensning og verifikation. På den måde kan kundeemner, der optræder to gange, også blive fjernet for at sikre, at virksomheden kun betaler for disse én gang.

"Kliksvindel er et stort problem for dataindustrien, og vi har investeret kraftigt i at udvikle en markedsførende teknologi, der kan hjælpe med at bekæmpe snyd, for eksempel ved hjælp af botnet, som kan have stor indflydelse på en onlinekampagnes succes" udtaler Simon Wajcenberg, adm. direktør i Clash-Media.

"Selvom svindel er et stort problem, er det ikke den eneste grund til, at vi har villet forbedre vores kvalitetsmoduler. Udbydere og annoncører har brug for at være mere strikse med deres budgetter end nogensinde før her i 2009, og vores interne kvalitetsprocesser hjælper virksomhederne med at øge deres afkastningsgrad gennem deres markedsføringsaktiviteter. Vi kan nu tilbyde et komplet udbud af serviceydelser i forbindelse med online leadgenerering, så selv hvis en kunde vælger at anvende andre metoder til indsamling af kundedata, kan de stadig bruge os til at få renset dataene efter vores strenge kvalitetskrav og dermed sikre, at de får de bedst mulige data i sidste ende."

Clash-Media leverer global og fuldt ud gennemsigtig online leadgenerering, der sætter annoncørerne i kontakt med forbrugerne. Det er en komplet dataløsning, der indsamler og styrer kundedata for virksomhederne, og som producerer kvalificerede kundeemner i overensstemmelse med den annoncerende virksomheds krav med henblik på at give en bedre afkastningsgrad. Clash-Media giver kunderne en centralt styret service, som kan understøtte enhver leadgenereringskampagne. Clash-Media har desuden etableret et bredt globalt netværk af partnere, der gør virksomheden i stand til at operere på alle markeder i verden, og kvalitetskontrollen og de anvendte teknologier er af højeste standard inden for leadgenerering.

Om Clash-Media:
Clash-Media blev etableret i 2006, og virksomheden leverer nu hver måned omkring fem millioner kundeemner med afgivet samtykke til kunder over hele verden, herunder blandt andet Whiskas, Toyota, Cheapflights og AXA.

Clash-Media har på nuværende tidspunkt kontorer i London, New York, København, München og Paris og planlægger at udvide til Spanien og Italien, efterfulgt af Asien/Stillehavsområdet.

Læs mere på www.clash-media.com

Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tlf.: +44 (0)1780 721 433
E-mail: jtimms@iba-europe.com

Troels Mark Meyer
Nordisk direktør, Clash-Media
Tlf.: 33 38 44 00
E-mail: tm.meyer@clash-media.com

Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.