Clash-Media lanserer avansert modul for datakvalitet til å motarbeide klikk-svindel på Internett-annonser

  • Skreddersydd markedsledende teknologi gjør det mulig for Clash å fjerne falske leads som gir høyere kapitalavkastning fra datainvestering
Clash-Media, den globale spesialisten innen leadgenerering, har lansert en avansert modul for datakvalitet el. Data Quality Module. Dette vil betydelig redusere antall bedragerske og falske forbruker-leads generert via Internett-kampanjer. I 2008 ble klikk-svindel sett på som en trussel mot markedsføring på Internettet og reklamebyråer. Den nye modulen til Clash-Media har nå en rekke sofistikerte teknikker for å identifisere og utrydde denne falske dataen. Ved å rengjøre all data av dårlig kvalitet etter industriledende standard, og før den når kunden, vil tjenesten fra Clash-Media gi høyere konverteringsprosent. Dette gir en dramatisk økning i kapitalavkastningen fra et firmas datainvestering.

Clash-Media har erfart sterk vekst over de siste to årene og har nå kontorer i London, New York, München, København og Paris. Dette siste initiativet gjør at firmaet kan utvide sitt digitale markedsføringstilbud og skaffe en styrt datatjeneste el. Managed Data Service. Denne datatjenesten kan sørge for alle sider av et firmas behov når det gjelder leadgenerering – fra design til datarengjøring. Hvis et firma i tillegg genererer salgsleads via en rekke kilder, kan alle leads bli sendt til Clash-Media og kjørt gjennom kvalitetsmodulen for rengjøring og verifisering av data. Dette gjør også at dupliserte leads blir fjernet, som garanterer at klienten betaler kun én gang for hvert salgsleads.

«Klikk-svindel er et virkelig problem for dataindustrien. Vi har investert stort i utvikling av en markedsledende teknologi for å hjelpe å slå bedragerske teknikker, slik som botnett. Dette kan ha en betydelig innvirkning på suksessen til en Internett-kampanje», kommenterte Simon Wajcenberg, konsernsjef, Clash-Media.

«Selv om svindel er et stort problem, er ikke dette den eneste grunnen til å forbedre kvalitetsmodulene våre. Idet vi går inn i 2009, trenger markedsførere og annonsører å være mer forsiktig enn noen gang tidligere med  budsjettene sine. Våre interne kvalitetsprosesser kan virkelig hjelpe firmaer med å øke kapitalavkastningen gjennom deres markedsføringsaktiviteter. Vi har nå et komplett servicetilbud med Internett leadgenerering. Skulle en klient imidlertid ønske å bruke andre metoder for å innhente forbrukerdata, kan klienten fremdeles bruke oss for å rengjøre leads. Kvalitetsmålingene våre er strenge, noe som garanterer at klientene til slutt i denne prosessen får best mulig data.»

Clash-Media leverer en global og helt transparent Internett-tjeneste for leadgenerering som knytter annonsører til forbrukere. Dette er en fullstendig løsning som innhenter og styrer kundedata for klientene sine. Målet er å produserer kvalifiserte leads på linje med annonsørenes nøyaktige spesifikasjoner for å levere en optimert kapitalavkastning. Clash-Media gir klientene sine en sentralisert styrt tjeneste for å støtte hvilken som helst kampanje med leadgenerering. Firmaet har etablert et bredt globalt nettverk med samarbeidspartnere som gjør at det kan operere i hvilket som helst marked i verden. Våre kvalitetskontroller og teknologier er av høyeste standard innen leadgenerering. 

Om Clash-Media:
Clash-Media som ble lansert i 2006, leverer nå omkring fem millioner salgsleads hver måned globalt hvor forbrukere blir kontaktet direkte av merkevareleverandører. Dette inkluderer Whiskas, Toyota, Cheapflights og AXA.

Clash-Media har for øyeblikket kontorer i London, New York, København, München og Paris, og har planer for utvidelse i Spania og Italia, fulgt av Asia- Stillehavsområdet.

Ytterligere informasjon er tilgjengelig på www.clash-media.com

Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tlf.: +44 (0)1780 721 433
E-post: jtimms@iba-europe.com

Troels Mark Meyer
Nordisk direktør, Clash-Media
Tlf.: +45 3338 4400
E-post: tm.meyer@clash-media.com

Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.