Clash-Media lanserar en avancerad datakvalitetsmodul för att bekämpa klickbedrägeri inom Internetannonsering

  • Tack vare en specialutformad, marknadsledande teknik kan Clash ta bort falska kundämnen – vilket ger högre avkastning på datainvesteringar
Clash-Media, en global specialist inom lead generation, har lanserat en avancerad datakvalitetsmodul som avsevärt kommer att minska antalet falska kundämnen som samlas in under en online lead generation-kampanj. Under 2008 ansågs internationellt klickbedrägeri vara ett hot mot Internetmarknadsföring och reklamföretag. Clash-Medias nya modul innehåller ett antal sofistikerade tekniker som identifierar och tar bort denna falska information. Genom att data av dålig kvalitet rensas till industriledande standard innan de skickas till kunden ger Clash-Medias service högre omvandlingsfrekvens och ökar betydligt avkastningen på ett företags datainvestering.

Clash-Media har växt starkt under de senaste två åren och har nu kontor i London, New York, München, Köpenhamn och Paris. Med detta senaste initiativ kan företaget utöka sina tjänster inom digital marknadsföring och erbjuda företag en hanterad dataservice för alla delar av lead generation – från design till datarensning. Om ett företag genererar kundämnen från en rad olika källor kan de dessutom skicka dessa till Clash-Media och använda deras datakvalitetsmodul för rensning och verifiering. På detta sätt kan även dubbletter tas bort för att garantera att kunden endast betalar för kundämnet en gång.

"Klickbedrägeri är ett allvarligt problem för databranschen och vi har investerat stora summor på att utveckla en marknadsledande teknik för att hjälpa till att bekämpa olika bedrägeritekniker, till exempel botnets, som kan påverka en onlinekampanj negativt", säger Wajcenberg, koncernchef på Clash-Media.

"Även om bedrägeri är en viktig faktor är det inte det enda skälet att förbättra våra kvalitetsmoduler. Nu under 2009 måste marknadsförare och annonsörer vara försiktigare än någonsin med sin budget och våra interna kvalitetsprocesser kan verkligen hjälpa företag att öka sin avkastning genom marknadsföring. Vi har nu ett heltäckande erbjudande för online lead generation, så även om en kund väljer att använda andra metoder för att samla in konsumentdata kan vi fortfarande hjälpa dem att rensa kundämnena enligt strikta kvalitetskrav för att garantera att de får bästa möjliga data i slutänden."

Clash-Media har en global och helt transparent online lead generation-service som ger annonsörer kontakt med konsumenter. Det är en fullständig datalösning som samlar in och hanterar kunddata och genererar högkvalitativa kundämnen enligt annonsörernas exakta specifikationer för att ge bästa möjliga avkastning. Clash-Media erbjuder sina kunder en centraliserad hanterad service för alla typer av lead generation-kampanjer. Företaget har upprättat en brett, globalt nätverk av partners som gör att det kan verka på alla marknader i världen, och dess kvalitetssäkringsprocesser och tekniker ger lead generation av högsta klass.

Om Clash-Media:
Clash-Media startades 2006 och tillhandahåller nu varje månad ca fem miljoner kundämnen (med opt-in) till kunder över hela världen, bl.a. Whiskas, Toyota, Cheapflights och AXA

Clash-Media har kontor i London, New York, Frankrike
, Köpenhamn och München. Företaget planerar att expandera till Spanien och Italien och därefter Stillahavsområdet.

Mer information finns på www.clash-media.com

Jennifer Timms
IBA - PR för Clash-Media
Tel: +44 (0)1780 721 433
E-post: jtimms@iba-europe.com

Troels Mark Meyer
Nordisk direktör för Clash-Media
Tel: +45 3338 4400
E-post: tm.meyer@clash-media.com

Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.