Clash-Media åbner nyt svensk kontor for at støtte væksten i Skandinavien

  • Svenske virksomheder har hurtigt taget Clash-Medias online leadgenererings-kampagner til sig – herunder forlaget Harlequin
  • Clash-Media har genereret over 5 millioner varme nye kundeemner for skandinaviske virksomheder i de sidste 18 måneder
Clash-Media, den førende europæiske virksomhed inden for online leadgenerering (OLG), har annonceret åbningen af et nyt svensk kontor, der skal støtte virksomhedens vækst i Sverige og i Skandinavien generelt. Siden lanceringen i maj 2007 har Clash-Media genereret omkring fem millioner online kundeemner på en lang række forbrugerorienterede markeder. Åbningen af et kontor i Sverige vil hjælpe teamet hos Clash-Media med fortsat at producere kvalitetskundeemner på både europæiske og amerikanske markeder, samtidig med at Clash-Media nu kan tilbyde et regionalt kontaktpunkt for svenske virksomheder – herunder Sveriges førende forlag, Harlequin.

Clash-Media havde stor vækst i Danmark, Norge og Sverige i 2008, og virksomhedens OLG-metoder er i overensstemmelse med den strenge skandinaviske lovgivning, der forbyder virksomheder at rette direkte henvendelse til forbrugere i markedsføringsøjemed, medmindre forbrugerne udtrykkeligt har givet samtykke til dette. Da Clash-Media leverer kundeemner med afgivet samtykke, kan virksomheder, der samarbejder med Clash-Media, kontakte de mulige kundeemner ved hjælp af en foretrukken metode, der resulterer i en højere konverteringsfrekvens. Clash-Media indsamler, renser og verificerer kundeemnerne ved hjælp af et datakvalitetsmodul, før de leveres til kunderne til en pris per kundeemne ("cost per lead" eller CPL).

Nordisk direktør hos Clash-Media, Troels Mark Meyer, udtaler: "Det, at vi åbner nye kontorer på et tidspunkt, hvor mange brancher er hårdt trængt økonomisk, vidner om Clash-Medias strategiske vækst. Clash-Media blev først lanceret i Skandinavien i maj 2007, og de efterfølgende 18 måneder var præget af vækst og fremgang i USA og Storbritannien, hvilket nu afspejles i resten af Europa med den succes, som online leadgenerering oplever."

Stefan Henriksen, der er direktør for salg, markedsføring og forretningsudvikling hos Harlequin, siger: "Clash-Media har via sit netværk genereret en masse nye kvalitetskundeemner med en høj afkastningsgrad. Vi har tidligere arbejdet med Clash-Medias danske kontor, men det, at virksomheden nu også åbner et svensk kontor, giver et professionelt indtryk. Vi sætter pris på, at Clash-Media yder en aktiv indsats for at have et tæt forretningsforhold med sine kunder."

Troels Mark Meyer tilføjer: "Online leadgenerering har vist sig at være en meget effektiv måde at føre digital markedsføring på – selv i et land med en streng lovgivning på området. Vi følte, at vi ved at åbne nye kontorer kunne give det skandinaviske team den nødvendige infrastruktur til fortsat at kunne skabe vækst og give vores svenske kunder en mere personlig betjening."

Clash-Media leverer global og fuldt ud gennemsigtig online leadgenerering, der sætter annoncørerne i kontakt med forbrugerne. Det er en komplet dataløsning, der indsamler og styrer kundedata for virksomhederne, og som producerer kvalificerede kundeemner i overensstemmelse med den annoncerende virksomheds krav med henblik på at give en bedre afkastningsgrad. Clash-Media giver kunderne en centralt styret service, som kan understøtte enhver leadgenereringskampagne. Clash-Media har desuden etableret et bredt globalt netværk af partnere, der gør virksomheden i stand til at operere på alle markeder i verden, og kvalitetskontrollen og de anvendte teknologier er af højeste standard inden for leadgenerering.

Om Clash-Media:
Clash-Media blev etableret i 2006, og virksomheden leverer nu hver måned omkring fem millioner kundeemner med afgivet samtykke til kunder over hele verden, herunder blandt andet Whiskas, Toyota, Cheapflights og AXA.

Clash-Media har på nuværende tidspunkt kontorer i London, New York, København, München og Paris og planlægger at udvide til Spanien og Italien, efterfulgt af Asien/Stillehavsområdet.

Læs mere på www.clash-media.com

Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tlf.: +44 (0) 1780 721 433
E-mail: jtimms@iba-europe.com

Troels Mark-Meyer
Nordisk direktør, Clash-Media
Tlf.: 33 38 44 00
E-mail: tm.meyer@clash-media.com

Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.