Clash-Media åpner nytt svensk kontor for å støtte vekst i Skandinavia

  • Stor etterspørsel på online leadgenerering-kampanjer av firmaer i Sverige – slik som forlaget, Harlequin
  • Over 5 millioner nye og meget positive forbrukerleads har blitt generert for skandinaviske firmaer de siste 18 månedene
Clash-Media, det ledende europeiske firmaet innen Online Leadgenerering (OLG), har annonsert åpningen av et nytt svensk kontor for å støtte firmaets vekst i Sverige og i Skandinavia. Siden lanseringen av Clash-Madia i mai 2007, har firmaet generert omkring fem millioner online leads i en rekke B2C-markeder og industrier. Åpningen av et svensk kontor gjør at Clash-Medias team samtidig kan fortsette å produsere kvalitetsleads fra europeiske, amerikanske og britiske markeder, mens firmaet sørger for et regionalt kontaktpunkt for svenske firmaer – inkludert det fremstående forlaget Harlequin.

Clash-Media vokste betydelig i Norge, Danmark og Sverige i 2008. Firmaets OLG-metoder (Online Leadgenerering) retter seg etter strenge skandinaviske lover som gjelder for direktekontakt med forbrukere. Loven sier at firmaer ikke kan foreta «cold-calling», dvs kontakte potensielle kunder uanmeldt. Men fordi Clash-Media imidlertid produserer leads hvor forbrukerne blir kontaktet av merkevareleverandøren, kan klientene kontakte forbrukerne ved en foretrukket metode som resulterer i en høyere konverteringsprosent. Clash-Media samler inn, renser og verifiserer online leads ved å bruke sin Data Quality Module, før de leveres til klienter basert på kostnad pr. lead.

Troels Mark Meyer, nordisk direktør for Clash-Media, sa: «At vi er i stand til å åpne nye kontorer på et tidspunkt da mange industrier har økonomiske problemer, er et bevis på Clash-Medias strategiske vekst. Firmaet ble bare lansert i Skandinavia i mai 2007. De følgende 18 månedene imidlertid gikk Clash-Medias Online Leadgenerering fra seier til seier i USA og UK, og suksessen avspeiles nå i hele Europa.»

Stefan Henriksen, direktør for salg, markedsføring og forretningsutvikling hos Harlequin, sa: «Clash-Media har, via sitt nettverkssyndikat, generert mange nye og gode kundeleads med en høy kapitalavkastning. Vi har tidligere arbeidet med Clash-Medias danske kontor, men det svenske kontoret gir et profesjonelt inntrykk. Vi setter pris på at Clash-Media verdsetter nært forretningsforhold med sine kunder.»

Troels Mark Meyer la til: «Online Leadgenerering har vist seg å være en meget effektiv form for digital markedsføring – selv i et land som har strenge lover. Vi følte at ved å åpne et nytt kontor vil det skandinaviske teamet få en infrastruktur som gir fortsatt vekst i samme tempo, og sørger for at våre svenske kunder får en personlig tjeneste.»

Clash-Media leverer en global og helt transparent Internett-tjeneste for leadgenerering som knytter annonsører til forbrukere. Dette er en fullstendig løsning som innhenter og styrer kundedata for klientene sine. Målet er å produserer kvalifiserte leads på linje med annonsørenes nøyaktige spesifikasjoner for å levere en optimert kapitalavkastning. Clash-Media gir klientene sine en sentralisert styrt tjeneste for å støtte hvilken som helst kampanje med leadgenerering. Firmaet har etablert et bredt globalt nettverk med samarbeidspartnere som gjør at det kan operere i hvilket som helst marked i verden. Våre kvalitetskontroller og teknologier er av høyeste standard innen leadgenerering. 

Om Clash-Media:

Clash-Media som ble lansert i 2006, leverer nå omkring fem millioner salgsleads hver måned globalt hvor forbrukere blir kontaktet direkte av merkevareleverandører. Dette inkluderer Whiskas, Toyota, Cheapflights og AXA.

Clash-Media har for øyeblikket kontorer i London, New York, København, München og Paris, og har planer for utvidelse i Spania og Italia, fulgt av Asia- Stillehavsområdet.

Ytterligere informasjon er tilgjengelig på www.clash-media.com

Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tlf.: 01780 721 433
E-post: jtimms@iba-europe.com

Troels Mark Meyer
Nordisk direktør, Clash-Media
Tlf.: +45 3338 4400
E-post: tm.meyer@clash-media.com

Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.