Clash-Media öppnar nytt kontor i Sverige efter stor tillväxt över hela Skandinavien

  • Många svenska företag har varit snabba på att utnyttja Clash-Medias Online Lead Generation-kampanjer – bland annat bokförlaget Harlequin
  • Mer än 5 miljoner heta nya kundämnen har genererats för skandinaviska företag under de senaste 18 månaderna

Clash-Media, det ledande europeiska företaget inom online lead generation (OLG), har annonserat att de öppnar ett nytt svenskt kontor som svar på företagets tillväxt i Sverige och övriga Skandinavien. Sedan starten i maj 2007 har Clash-Media genererat runt fem miljoner kundämnen online inom många olika B2C-marknader och branscher. Genom att öppna ett Sverigekontor kan Clash-Media-teamet fortsätta att producera kundämnen av hög kvalitet från marknader i Europa, USA och Storbritannien samtidigt, och även ge svenska företag – bland annat det kända bokförlaget Harlequin – en regional kontakt.

Clash-Media växte kraftigt i Norge, Danmark och Sverige under 2008. Företagets OLG-metoder följer de strikta skandinaviska lagarna om konsumentval (opt-in). Enligt lagen kan företag inte använda "cold-calling" för att kontakta potentiella kunder, men eftersom Clash-Media producerar kundämnen med vald opt-in kan deras kunder kontakta konsumenter med den metod de föredrar, vilket ger högre omvandlingsfrekvens. Clash-Media samlar in, rensar och verifierar kundämnen med sin datakvalitetsmodul innan de levereras till kunder på basis av kostnad per kundämne.

Troels Mark-Meyer, nordisk direktör för Clash-Media, säger: "Det faktum att vi kan öppna nya kontor vid en tid då många branscher är finansiellt pressade är ett bevis på Clash-Medias strategiska tillväxt. Clash-Media har bara funnits i Skandinavien sedan maj 2007, men under de senaste 18 månaderna har Online Lead Generation gått från styrka till styrka i USA och Storbritannien, och nu fortsätter denna trend i Europa."

Stefan Henriksen, försäljningschef för marknadsföring och affärsutveckling på Harlequin, säger: "Clash-Media har, via sitt nätverkssyndikat, genererat många nya kundämnen av hög kvalitet som ger hög avkastning. Vi har tidigare arbetat med Clash-Medias danska kontor, men det svenska kontoret ger ett professionellt intryck. Vi uppskattar att Clash-Media värdesätter nära affärsrelationer med sina kunder."

Troels Mark-Meyer tillägger: "Online Lead Generation har visat sig vara en mycket effektiv form av digital marknadsföring – till och med i länder med strikta lagar. Vi ansåg att ett nytt kontor skulle ge det skandinaviska teamet den infrastruktur de behöver för att kunna fortsätta växa i samma takt och ge våra svenska kunder en personlig service."

Clash-Media har en global och helt transparent online lead generation-service som ger annonsörer kontakt med konsumenter. Det är en fullständig datalösning som samlar in och hanterar kunddata och genererar högkvalitativa kundämnen enligt annonsörernas exakta specifikationer för att ge bästa möjliga avkastning. Clash-Media erbjuder sina kunder en centraliserad hanterad service för alla typer av lead generation-kampanjer. Företaget har upprättat en brett, globalt nätverk av partners som gör att det kan verka på alla marknader i världen, och dess kvalitetssäkringsprocesser och tekniker ger lead generation av högsta klass.

Om Clash-Media:
Clash-Media startades 2006 och tillhandahåller nu varje månad ca fem miljoner kundämnen (med opt-in) till kunder över hela världen, bl.a. Whiskas, Toyota, Cheapflights och AXA

Clash-Media har kontor i London, New York, Köpenhamn, Frankrike
och München. Företaget planerar att expandera till Spanien och Italien och därefter Stillahavsområdet.

Mer information finns på www.clash-media.com

Jennifer Timms
IBA - PR för Clash-Media
Tel: 01780 721 433
E-post: jtimms@iba-europe.com

Troels Mark-Meyer
Nordisk direktör för Clash-Media
Tel: +45 3338 4400
E-post: tm.meyer@clash-media.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.