MMC Ventures investerer yderligere 11 millioner kroner i Clash-Media for at støtte virksomhedens europæiske ekspansion

  • Clash-Media på vej til at åbne afdelinger i Spanien og Italien og indtage en dominerende position på markedet for online leadgenerering
  • Den seneste finansielle saltvandsindsprøjtning bringer MMC's samlede investering op på over 42 millioner kroner siden 2. kvartal 2007

København, 28 Juli 2009 - Clash-Media, der specialiserer sig i kundehvervning gennem online leadgenerering, har sikret sig en yderligere investering på 11 millioner kroner fra det britiske investeringsselskab MMC Ventures. Clash-Media har afdelinger i Storbritannien, USA, Danmark, Sverige, Tyskland og Frankrig, og denne seneste investering vil støtte finansieringen af den vigtige europæiske ekspansion i Spanien og Italien. Clash-Media har oplevet stor vækst i løbet af de seneste to år og har positioneret sig selv som den globale markedsleder inden for online leadgenerering. Virksomheden blev for nylig udnævnt som en af de 15 hurtigst voksende digitale medievirksomheder af GP Bullhound, Europas førende investeringsbank inden for teknologisektoren.

MMC har stillet vækstkapital til rådighed for Clash-Media siden juni 2007, og med denne finansieringsrunde kommer MMC's samlede investering op på over 42 millioner kroner. Udover den internationale vækst arbejder Clash-Media aktivt for at udvikle avanceret industriførende teknologi som for eksempel virksomhedens datakvalitetsmodul til udryddelse af falske kundeemner. Med investeringen fra MMC kan Clash-Media fortsætte sit udviklingsprogram, der blandt andet omfatter udviklingen af en international e-mail-platform til maksimering af e-mail-levering. Der et stort behov for denne type løsning, som er et vigtigt redskab i den nuværende økonomiske situation med stramme markedsføringsbudgetter.

MMC's investeringschef, Ben Richardson, udtaler: "Clash-Media er velpositioneret på markedet, da virksomheden gør sine kunder i stand til klart at kunne måle forrentningen af markedsføringsudgifterne. Sidste år voksede virksomheden med over 100 procent, og vi tror, dette er et godt tidspunkt til at investere i vækstvirksomheder. Vi er glade for at kunne støtte Clash-Media med yderligere finansiering for at muliggøre virksomhedens næste vækstfase."

Troels Mark Meyer, nordisk direktør for Clash-Media siger: "Siden lanceringen i 2006 har vi oplevet en enorm vækst både i Europa, hvor markedet for online leadgenerering først lige er på vej frem, og i USA, hvor det er langt mere etableret."

"I en tid med svære markedsvilkår har alle virksomheder uanset størrelse brug for kundeemner af høj kvalitet for at skabe handel og omsætning. Vi oplever, at store toneangivende virksomheder nu tillægger vores ydelsesbaserede tilgang større betydning" tilføjer Troels Mark Meyer. "I en tid hvor rede penge er altafgørende, er jeg meget glad for at modtage denne yderligere finansieringsstøtte. Det er et udtryk for den tillid, MMC Ventures har til Clash-Media, og jeg ser frem til det næste trin i vores vækstplan."

Clash-Media leverer global og fuldt ud gennemsigtig online leadgenerering, der sætter annoncørerne i kontakt med forbrugerne. Det er en komplet dataløsning, der indsamler og styrer kundedata for virksomhederne, og som producerer kvalificerede kundeemner i overensstemmelse med den annoncerende virksomheds krav med henblik på at give en bedre afkastningsgrad. Clash-Media giver kunderne en centralt styret service, som kan understøtte enhver leadgenereringskampagne. Clash-Media har desuden etableret et bredt globalt netværk af partnere, der gør virksomheden i stand til at operere på alle markeder i verden, og kvalitetskontrollen og de anvendte teknologier er af højeste standard inden for leadgenerering.

Om Clash-Media:
Clash-Media blev etableret i 2006, og virksomheden leverer nu hver måned omkring fem millioner kundeemner med afgivet samtykke til kunder over hele verden, herunder blandt andet Whiskas, Toyota, Cheapflights og AXA.

Clash-Media har på nuværende tidspunkt kontorer i London, New York, København, München og Paris og planlægger at udvide til Spanien og Italien, efterfulgt af Asien/Stillehavsområdet.

Læs mere på www.clash-media.com

Caroline Addy
IBA - PR for Clash-Media
Tlf.: +44 (0)1780 721 433
E-mail: caddy@iba-international.com

Troels Mark Meyer
Nordisk direktør, Clash-Media
Tlf.: 33 38 44 00
E-mail: tm.meyer@clash-media.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.