MMC Ventures investerer ytterligere 1,3 millioner pund sterling i Clash-Media for å støtte europeisk utvidelse

  • Clash-Media åpner kontorer i Spania og Italia for å dominere markedet innen online leadgenerering
  • Den siste finansielle injeksjonen tar total investering fra MMCs side til 4,9 millioner pund sterling siden 2. kvartal, 2007

Oslo, 28 Juli 2009 - Clash-Media, spesialisten på kundeakkvisisjon via online leadgenerering, har sikret ytterligere 1,3 millioner pund sterling investering fra MMC Ventures. Clash-Media har nå kontorer i UK, USA, Danmark, Sverige, Tyskland og Frankrike. Den siste investeringen vil hjelpe å finansiere viktige europeiske utvidelser i Spania og Italia. Clash-Media har oppnådd betraktelig vekst de siste to årene og har plassert seg som den globale lederen innen online leadgenerering. Firmaet ble nylig navngitt som et av de 15 hurtigst voksende digitale mediafirmaene ifølge GP Bullhound, Europas ledende investeringsbank for teknologi.

MMC har sørget for vekstkapital til Clash-Media siden juni 2007, og denne finansieringsrunden tar total investering til over 4,9 millioner pund sterling. I tillegg til den internasjonale veksten, er Clash-Media engasjert i utvikling av industriledende teknologi, slik som firmaets Data Quality-modul som er konstruert for å bekjempe falske leads. MMCs investering gjør det mulig for Clash-Media å fortsette med utviklingsprogrammet sitt, inkludert en internasjonal «E-post leveringsplattform» (Email Delivery Platform) for å maksimere leveringshastigheten på innboksen – et nøkkelbehov for industrien og en vital del i det nåværende klimaet når budsjettene strammes inn.

Ben Richardson, investeringssjef hos MMC og som leder investeringen, kommenterer: «Clash-Media er godt plassert i dette markedet og gjør at kundene med letthet kan måle avkastningen på utlagt markedsføringskapital. I fjor vokste firmaet med over 100 prosent per år og vi tror det er et godt tidspunkt å investere i vekstindustrier – det gleder oss derfor å støtte Clash-Media med ytterligere investering for å ta firmaet inn i den neste vekstfasen.»

Troels Mark Meyer, nordisk direktør for Clash-Media, sier: «Siden lanseringen i 2006 har vi opplevd en fenomenal vekst både i Europa, hvor online leadgenerering er på begynnerstadiet, og i USA hvor det er mye mer etablert.

«I et vanskelig finansielt klima trenger firmaer, uansett størrelse, gode kvalitetsleads for å generere virksomhet og inntekt. Vi ser nå at større globale velrenommerte firmaer legger økt vekt på våre ytelsesbaserte fremgangsmåter,» legger Troels Mark Meyer til. «I et klima hvor kontanter er konge, er jeg meget fornøyd med å få denne ekstra finansielle injeksjonen. Dette forsterker tilliten som MMC Ventures har til Clash-Media, og jeg ser virkelig frem til neste trinn i vekstplanen vår.»

Clash-Media leverer en global og helt transparent Internett-tjeneste for leadgenerering som knytter annonsører til forbrukere. Dette er en fullstendig løsning som innhenter og styrer kundedata for klientene sine. Målet er å produserer kvalifiserte leads på linje med annonsørenes nøyaktige spesifikasjoner for å levere en optimert kapitalavkastning. Clash-Media gir klientene sine en sentralisert styrt tjeneste for å støtte hvilken som helst kampanje med leadgenerering. Firmaet har etablert et bredt globalt nettverk med samarbeidspartnere som gjør at det kan operere i hvilket som helst marked i verden. Våre kvalitetskontroller og teknologier er av høyeste standard innen leadgenerering.

Om Clash-Media:
Clash-Media som ble lansert i 2006, leverer nå omkring fem millioner salgsleads hver måned globalt hvor forbrukere blir kontaktet direkte av merkevareleverandører. Dette inkluderer Whiskas, Toyota, Cheapflights og AXA.

Clash-Media har for øyeblikket kontorer i London, New York, København, München og Paris, og har planer for utvidelse i Spania og Italia, fulgt av Asia- Stillehavsområdet.

Ytterligere informasjon er tilgjengelig på www.clash-media.com

Caroline Addy
IBA - PR for Clash-Media
Tlf.: +44 (0)1780 721 433
E-post: caddy@iba-international.com

Troels Mark Meyer
Nordisk direktør, Clash-Media
Tlf.: +45 3338 4400
E-post: tm.meyer@clash-media.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.