Clash-Media udnævner Jude Ternstedt som salgsdirektør i forbindelse med åbningen af nyt svensk kontor

  • Tidligere seniorsalgskonsulent hos Getupdated kommer til at stå i spidsen for svenske operationer og understøtte virksomhedens vækst
  • Udnævnelsen følger i kølvandet på en stærk, strategisk udvidelse – der er nu kontorer i London, New York, København, München og Paris
Clash-Media, den førende specialist inden for Online Lead Generation (OLG), har udnævnt Jude Ternstedt som svensk salgsdirektør. Efter den nylige åbning af kontoret i Stockholm slutter Jude sig til Clash-Media-teamet for at understøtte virksomhedens vækst på tværs af Skandinavien – såvel som i Europa og USA. Han medbringer fortrinlig viden om internetbaseret marketing og kommunikation og vil udgøre et vigtigt regionalt kontaktpunkt for nye og eksisterende svenske kunder.

Tidligere har Jude fungeret som seniorsalgskonsulent hos Getupdated, en af verdens største internetbaserede marketingsvirksomheder, hvor han var ansvarlig for forslag til og håndtering af online-marketingstrategier og reklamekampagner for globale virksomheder, herunder Sony Ericsson og 888.com. Før det arbejdede Jude Ternstedt for Jajja Communications, der er eksperter i søgemaskinebaseret marketing, i Stockholm, hvor han udviklede strategier sammen med mediebureauer og kunder med henblik på at fastsætte forretningsbehov og skræddersy optimerede marketingsprogrammer.

"Clash-Media Scandinavia befinder sig midt i en meget spændende vækstfase", sagde Jude Ternstedt, salgsdirektør hos Clash-Media Sweden. "Alene i indeværende år har de åbnet et nyt regionalt kontor, forøget deres kundebase markant og genereret et rekordstort antal kundeemner. Ved at føje et ekstra fundament til teamet forbereder Clash-Media sig ikke alene på at fastholde sin succes men ser også på den fremtidige vækst. Jeg er meget begejstret over at have sluttet mig til så stor en virksomhed – en, der trives i det, der kun kan beskrives som en turbulent økonomi."

Troels Mark Meyer, nordisk direktør for Clash-Media, tilføjede: "Clash-Media genererer nu over en halv million kundeemner hver eneste måned for sine skandinaviske kunder, og Jude er kommet med på holdet for at sikre, at denne vækst fastholdes og håndteres på et højt niveau. Han har stor erfaring inden for online-området, og nu da OLG virkelig står i spidsen for mange marketingskampagner, er hans viden af enorm vigtighed, ikke kun for os, men også vores kunder, hvilket er endnu mere vigtigt."

Om Clash-Media:
Clash-Media blev etableret i 2006, og virksomheden leverer nu hver måned omkring fem millioner kundeemner med afgivet samtykke til kunder over hele verden, herunder blandt andet Whiskas, Toyota, Cheapflights og AXA.

Clash-Media har på nuværende tidspunkt kontorer i London, New York, København, München og Paris og planlægger at udvide til Spanien og Italien, efterfulgt af Asien/Stillehavsområdet.

Læs mere på www.clash-media.com

Caroline Addy
IBA - PR for Clash-Media
Tlf.: +44 (0)1780 721 433
E-mail: caddy@iba-international.com

Troels Mark Meyer
Nordisk direktør, Clash-Media
Tlf.: 33 38 44 00
E-mail: tm.meyer@clash-media.com

Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.