Clash-Media utnämner Jude Ternstedt till försäljningsdirektör för nytt kontor i Sverige

  • Jude Ternstedt, tidigare Senior Sales Consultant på Getupdated, ska leda den svenska verksamheten och stärka företagets tillväxt
  • Utnämningen sker efter en stark strategisk expansion av företaget - nu med kontor i London, New York, Köpenhamn, München och Paris
Clash-Media, det ledande specialistföretaget inom online leadgenerering (OLG), har utnämnt Jude Ternstedt till svensk försäljningsdirektör. Jude ansluter sig till Clash-Media-teamet kort efter öppnandet av företagets nya kontor i Stockholm och hans uppgift är att stärka företagets tillväxt i Skandinavien samt Europa och USA. Han för med sig ovärderliga kunskaper om marknadsföring och kommunikation via Internet och blir en viktig regional kontakt för nya och befintliga svenska kunder.

Jude var tidigare Senior Sales Consultant på Getupdated, ett av världens största företag inom Internetmarknadsföring, där han ansvarade för att rekommendera och hantera marknadsföringsstrategier och reklamkampanjer online för globala företag, bland annat Sony Ericsson och 888.com. Dessförinnan arbetade Jude Ternstedt på Jajja Communications, experterna inom sökmotormarknadsföring i Stockholm, där han skötte strategisk planering med mediebyråer och kunder för att fastställa företagens behov och skräddarsy optimalt effektiva marknadsföringsprogram.

"Clash-Media Scandinavia går igenom en mycket spännande tillväxtfas," säger Jude Ternstedt, försäljningsdirektör på Clash-Media Sweden. "Bara i år har företaget öppnat ett nytt regionalkontor, kundunderlaget har ökat avsevärt och företaget genererar rekordartat med leads. Genom att förstärka personalteamet förbereder sig Clash-Media inte bara på att bygga vidare på framgången, det ser även fram emot framtida tillväxt. Jag är mycket glad att bli en del av ett sådant positivt företag, ett företag som blomstrar i något som bara kan beskrivas som en turbulent ekonomi."

Troels Mark Meyer, Nordic Director, Clash-Media, tillägger: "Clash-Media genererar nu över en halv miljon leads varje månad åt sina skandinaviska kunder och Jude kommer till företaget för att se till att tillväxten bibehålls och hanteras på en hög standard. Han har stor erfarenhet av onlinemarknaden och nu när OLG verkligen börjar ligga i förgrunden i många marknadsföringskampanjer är hans kunskaper enormt värdefulla för oss som företag, men ännu mer för våra kunder."

Clash-Media har en global och helt transparent online lead generation-service som ger annonsörer kontakt med konsumenter. Det är en fullständig datalösning som samlar in och hanterar kunddata och genererar högkvalitativa kundämnen enligt annonsörernas exakta specifikationer för att ge bästa möjliga avkastning. Clash-Media erbjuder sina kunder en centraliserad hanterad service för alla typer av lead generation-kampanjer. Företaget har upprättat en brett, globalt nätverk av partners som gör att det kan verka på alla marknader i världen, och dess kvalitetssäkringsprocesser och tekniker ger lead generation av högsta klass.

Om Clash-Media:
Clash-Media startades 2006 och tillhandahåller nu varje månad ca fem miljoner kundämnen (med opt-in) till kunder över hela världen, bl.a. Whiskas, Toyota, Cheapflights och AXA

Clash-Media har kontor i London, New York, Köpenhamn och München. Företaget planerar att expandera till Frankrike, Spanien och Italien och därefter Stillahavsområdet.

Mer information finns på www.clash-media.com

Caroline Addy
IBA - PR för Clash-Media
Tel: +44 (0)1780 721 433
E-post: caddy@iba-iternational.com

Troels Mark Meyer
Nordisk direktör för Clash-Media
Tel: +45 3338 4400
E-post: tm.meyer@clash-media.com

Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.