Nyní k dispozici: tiskové řešení ThinPrint, specificky určené pro službu Microsoft Terminal Services

Nový software pro tisk ze vzdálených pracovních stanic .print Remote Desktop Printing Engine:
● Komprimuje tisková data až o 98%
● Nevyžaduje instalaci tiskových ovladačů na serveru
● Snadno se instaluje a spravuje
● Umožňuje levnou integraci domácích a vzdálených kanceláří


Berlín, Leden 2005 Společnost ThinPrint, výrobce software specializující se na správu tisku, vzala v úvahu zvyšující se počet samostatných instalací služby Windows Terminal Services a vytvořila a uvedla na trh nové řešení, které je specificky určeno pro protokol vzdálené pracovní plochy Microsoft. K dispozici je rovněž demoverze, kterou si zájemci mohou zdarma stáhnout na adrese (www.thinprint.com/rdpengine).

S pomocí služby Microsoft Terminal Services lze domácím a vzdáleným kancelářím umožnit používání aplikací nasazených na centrálním serveru a to i v případě, že jsou připojeny pouze spojením s nízkou šířkou pásma. Až do dnešní doby vedla tato tisková architektura k vytváření úzkých míst v síťovém provozu. Nový software .print RDP Engine tento problém řeší komprimováním tiskových dat až na hodnotu 98%. Díky BEZOVLADAČOVÉ TISKOVÉ TECHNOLOGII společnosti ThinPrint není nutné instalovat tiskové ovladače na samotném serveru.

Tato technologie redukuje požadavky na správu systému, zabraňuje konfliktům tiskových ovladačů a zajišťuje stabilní provoz serveru. Díky software RDP Engine lze ve vzdálených kancelářích použít libovolnou tiskárnu, včetně tiskáren připojených přes USB rozhraní a kancelářských zařízení „vše–v–jednom“. Formou software .print Remote Desktop Printing Engine společnost ThinPrint psokytla produkt, který se snadno instaluje a nevyžaduje žádnou správu. Za katalogovou cenu 680,– Euro/USD plus DPH je tento software řešením, které si mohou dovolit také malé společnosti. K dispozici je rovněž demoverze, kterou si zájemci mohou zdarma stáhnout na adrese: www.thinprint.com/rdpengine.
Fotografii obalu produktu si lze stáhnout na adrese: www.thinprint.com/boxshot–rdp.zip

ThinPrint GmbH
ThinPrint je přední společností na trhu se softwarovými řešeními pro správu tiskových úloh. Společnost si dříve zajistila dobré jméno se svými produkty v prostředích Citrix MetaFrame (Citrix Systems, Inc., NASDAQ: CTXS) a Microsoft Terminal Services (NASDAQ: MSFT – News) a nyní se zvyšující se měrou úspěšně prodává svá řešení pro distribuovaná síťová prostředí, webové aplikace a mobilní výpočetní techniku. Výrobce software pocházející z Německa má rovněž zastoupení v USA a Austrálii a pokračuje v úspěšné aplikaci svých řešení v podnicích všech velikostí a oborových sektorech na celém světě. Produkty společnosti ThinPrint GmbH prodává více než 500 renomovaný distributorů a prodejců v 48 zemích.

Další informace:
ThinPrint GmbH, Silke Kluckert
Alt–Moabit 91 a/b, D–10559 Berlin/Germany
Telefon: +49 (0) 30 39 49 3 166
Fax: +49 (0) 30 39 49 3 199
E–mail: press@thinprint.com
Internet: www.thinprint.com