Clash-Media lancerer ny og kraftfuld digital markedsføringsløsning til organisationer, som leverer finansielle tjenester

  • Leverer præcise, målrettede og fuldt profilerende netkunde-leads for drastisk forbedring af konverteringskurserne

København - Clash-Media, det førende selskab for europæisk leads-generering på nettet, har lanceret en ny og kraftfuld markedsløsning specielt til selskaber, som leverer finansielle tjenester. For første gang vil dette gøre det muligt for bank- og finansorganisationer at få adgang til svært målbar, direkte markedsføring, som leverer kvalitets-leads i stort antal via Clash-Medias Lead- og datanetværk. Leads-genereringskampagner på nettet giver friske leads, der hurtigt kan konverteres og dermed give finansielle organisationer en betydelig konkurrencefordel i en branche, hvor tingene går stærkt.

Clash-Medias kampagner bliver udviklet med tanke på demografien og karakteristikker af menneskerne, som deres kunder ønsker at nå. Disse bliver vist via Clash-Medias Lead- og datanetværk, som består af mere end 500 hjemmesider og udgivere. Clash-Media benytter topmoderne teknologi til at bekræfte og rense leads, som leveres direkte til den finansielle organisation. De kan også overføres direkte til et selskabs CRM-system eller kundecenter for straksopfølgning. Leads-kvaliteten og den hurtige sagsbehandlingstid øger sandsynligheden for, at virksomhederne opnår vellykkede konverteringer.

"I løbet af de seneste måneder har der været en stigende efterspørgsel fra finansselskaber, som ønsker at udvide sine markedsføringsteknikker på nettet og udnytte alle muligheder - og derfor har vi udviklet denne tjeneste", siger Simon Wajcenberg, adm. direktør i Clash-Media.

"Selvom betal pr. klik og nøgleordssøgning ofte er meget vellykket, finder mange selskaber, at det kan blive en meget dyr måde at skabe interesse for et varemærke på. Fordelen med leads-generering på nettet er, at selskaber kan kvalificere et udvalg af leads, før de betaler for dem. For eksempel kan et selskab ønske kun at nå en bestemt demografisk gruppe af mennesker baseret på, hvor meget de tjener om året, og eftersom vi har en valgfri proces og stramme bekræftelsesprocedurer, er  vi i stand til at gøre netop det og producere leads af højeste kvalitet for kunden."

Clash-Media tilføjer 200.000 forbruger-leads om måneden til sin database, der består af mere end 1 mio. forbruger-leads, hvoraf alle er helt valgfri og har detaljerede profiler over deres interesser.

Om Clash-Media:
Clash-Media er et førende performance-baseret marketingfirma med teknologi, der forbinder leverandører med forbrugere gennem sin generering af salgsemner og via sit netværk af partnere. Clash-Media genererer salgsemner via et netværk af egne websites og relationer til førende forlag. Det benytter forskellige online marketingstrategier, herunder også optimering af søgemaskiner, e-mail-marketing og skærmreklamer, til at finde kvalificerede salgsemner til virksomheder.

Læs mere på www.clash-media.com

Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
+44 (0) 1780 721433
jtimms@iba-europe.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.