Clash-Media lanserer en ny og kraftig digital markedsføringsløsning for organisasjoner som leverer finansielle tjenester

  • Leverer presise, målrettede og fullt profilerte nettkundeleads for å forbedre konverteringskursene dramatisk

København - Clash-Media, det ledende selskapet for europeisk leadsgenerering på nett, har lansert en ny og kraftig markedsløsning spesielt for selskaper som leverer finansielle tjenester. For første gang vil dette gjøre det mulig for bank- og finansorganisasjoner å få tilgang til svært målbar direkte markedsføring, som leverer høye volumer av kvalitetsleads via Clash-Medias Lead - og datanettverk. Leadsgenereringskampanjer på nett gir ferske leads som raskt kan konverteres, og dermed gi finansielle organisasjoner en betydelig konkurransefordel i en industri med høyt tempo.

Clash-Medias kampanjer blir utviklet med tanke på demografien og karakteristikker av menneskene som klientene deres ønsker å nå. Disse blir vist via Clash-Medias Lead- og datanettverk, som består av over 500 nettsteder og utgivere. Clash-Media bruker deretter toppmoderne teknologi for å bekrefte og rense leads, som leveres direkte til den finansielle organisasjonen. De kan også overføres direkte til et selskaps CRM-system eller kundesenter for umiddelbar oppfølging. Leadskvaliteten og den hurtige behandlingstiden øker sannsynligheten for at virksomhetene får vellykkede konverteringer.

"I løpet av de siste månedene har det vært en økende etterspørsel fra finansselskaper som ønsker å utvide sine markedsføringsteknikker på nett og utnytte hver eneste mulighet - og derfor har vi utviklet denne tjenesten," sier Simon Wajcenberg, adm. dir. i Clash-Media.

"Selv om betal per klikk og nøkkelordsøk ofte er svært vellykket, oppdager mange selskaper at det kan bli en svært dyr måte å skape interesse for et varemerke på. Fordelen med leadsgenerering på nett er at selskaper kan kvalifisere et utvalg av leads før de betaler for dem. For eksempel kan et selskap ønske å nå kun en bestemt demografi av mennesker basert på hvor mye de tjener i året, og ettersom vi har en valgfri prosess og strenge bekreftelsesprosedyrer, setter det oss i stand til å gjøre nettopp det og produsere leads av høyeste kvalitet for klienten."

Clash-Media legger forbrukerleads til sin en million-pluss-database med en rate på 200 000 i måneden, hvorav alle er helt valgfrie og har detaljerte profiler på sine interesser.

Om Clash-Media:
Clash-Media er et ledende ytelsesbasert markedsføringsselskap med teknologi som forbinder markedsførere til forbrukere via sine nettverk for leadsgenerering og forretningspartnere. Clash-Media genererer leads via et nettverk av merkevarebeskyttede nettsteder og forbindelser med ledende utgivere. De anvender en rekke ulike strategier for markedsføring på nett, inkludert optimalisering av søkemotorer, markedsføring på e-post og avertering på skjermen for å oppnå kvalifiserte leads for forretninger.

Mer informasjon er tilgjengelig på www.clash-media.com

Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
+44 (0) 1780 721433
jtimms@iba-europe.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.