Clash-Media lanserar en kraftfull, ny lösning för digital marknadsföring åt finansbolag

  • Levererar målinriktad och helt profilerad onlineinformation om kundleads i rätt tid, vilket förbättrar omsättningshastigheten kraftigt

Köpenhamn - Clash-Media, det ledande europeiska företaget för leadgenerering online, har lanserat en kraftfull, ny lösning för digital marknadsföring som har utarbetats specifikt för finansbolag. För första gången kan nu banker och finansbolag få tillgång till i hög grad mätbar direktmarknadsföring, som ger ett stort antal kvalitetsleads via Clash-Medias lead- och datanätverk. Genom kampanjer för att generera leads online går det att få fram viktig information om potentiella kunder som snabbt kan användas, vilket ger finansbolag en stark konkurrensfördel på den tuffa marknaden.

Clash-Medias kampanjer utvecklas utifrån demografiska data och egenskaper hos de människor som Clash-Medias kunder helst vill nå. De visas sedan via Clash-Medias lead- och datanätverk - som innehåller över 500 webbplatser och utgivare. Clash-Media använder därefter toppmodern teknik för att verifiera och rensa bland de leads som samlas in, innan de levereras direkt till finansbolagen. Informationen kan även överföras direkt till ett företags CRM-system eller callcenter för omedelbar uppföljning. I och med att både omsättningshastigheten och kvaliteten på dessa leads är hög, ökar sannolikheten för att företagen kan få stor nytta av informationen.

"Under de senaste månaderna har efterfrågan ökat från finansbolag som vill utöka sina marknadsföringstekniker online och ta tillvara på alla möjligheter. Det är skälet till att vi har utvecklat den här tjänsten", säger Simon Wajcenberg, som är vd för Clash-Media, i en kommentar.

"Pay per click" och nyckelordssökningar fungerar ofta väldigt bra, men många företag har noterat att det kan bli en väldigt dyr metod för att skapa intresse för ett varumärke. Fördelen med att generera leads online är att företagen kan verifiera ett urval av leads innan de behöver betala för dem. Till exempel kan ett företag vilja rikta sig enbart till en kundgrupp med en viss årsinkomst, och eftersom vi har en leadprocess som helt och hållet baseras på eget val samt strikta verifieringsmetoder så har vi möjlighet att göra just det och ge våra kunder leads av högsta kvalitet."

Clash-Media utökar databasen med drygt en miljon konsumentleads med cirka 200 000 leads per månad, varav alla helt och hållet baseras på eget val, och har detaljerad information om deras intressen.

Om Clash-Media
Clash-Media är ett ledande performancebaserat marknadsföringsföretag med teknik som förbinder leverantörer med konsumenter via leadgenererings- och affiliatenätverk. Clash-Media genererar leads via ett nätverk med egna webbplatser och genom relationer med ledande utgivare. Man använder ett antal olika strategier för marknadsföring online som t.ex. sökmotoroptimering, marknadsföring via e-post samt bannerannonsering för att ta fram kvalificerade leads åt företag.

Mer information finns på www.clash-media.com.

Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
+44 (0) 1780 721433
jtimms@iba-europe.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.