Clash-Media udnævner ekspert i online annoncering, Troels Mark Meyer, som nordisk direktør

  • Troels Mark Meyer kommer fra en ledende stilling hos Danmarks førende online markedsføringsvirksomhed ad pepper media
  • Hans opgave bliver at understøtte Clash-Medias imponerende fremgang i Norden med en år-til-år vækst på 400 procent

København - Clash-Media, der er Europas førende virksomhed inden for online leadgenerering, har udnævnt Troels Mark Meyer som nordisk direktør for at understøtte virksomhedens udvidelse af sine aktiviteter på både det nordiske og det globale marked. Han slutter sig til Clash-Media fra virksomheden ad pepper media, der specialiserer sig i online markedsføring, og tilfører dermed Clash-Media sin store erfaring inden for dette område. Dette vil understøtte virksomhedens unikke udbud af tjenester til etablering af kontakt til nye kundeemner i Skandinavien. Clash-Media har oplevet en stærk strategisk vækst på det skandinaviske marked og udvidet sine aktiviteter med over 400 procent i det seneste år - i 2008 er virksomheden gået ind på markederne i alle de tre skandinaviske lande på blot syv måneder.

I sin tid som nordisk forretningsudvikler hos markedsføringsfirmaet ad pepper media var Troels Mark Meyer ansvarlig for fællesskandinaviske onlinekampagner og rådgivning af onlineannoncører om optimering af deres internetmarkedsføring. Han blev senere direktør for forretningsudvikling hos ad pepper samt chef for WebGains Scandinavia, der er et ad pepper-firma, som specialiserer sig i online markedsføring baseret på pris pr. handling eller CPA (Cost per Acquisition). Dette har givet Troels Mark Meyer stor fagkyndighed med hensyn til at hjælpe virksomheder med at forstå, hvordan de kan bruge forretningsmulighederne på internettet og udnytte potentialet inden for online markedsføring til fulde.

"Jeg er begejstret over at slutte mig til et så dynamisk og progressivt team. Efter min mening er Clash-Media den virksomhed, der er bedst gearet til at maksimere kundernes resultater af online markedsføring", udtaler Troels Mark Meyer, nordisk direktør hos Clash-Media. "Dette er et fremragende tidspunkt at komme til virksomheden på, eftersom Clash-Media oplever så kraftig vækst i Skandinavien. Vi ønsker at bevare vores position som førende på markedet for online leadgenerering i Skandinavien, og jeg ser frem til at kunne bruge min erfaring inden for online markedsføring til at hjælpe vores kunder med at anvende online leadgenerering effektivt. Jeg er overbevist om, at vi i de næste seks måneder vil se yderligere vækst inden for dette område.

Simon Wajcenberg, adm. direktør i Clash-Media, tilføjer: "Den erfaring som Troels Mark Meyer tilfører Clash-Media er uvurderlig på et tidspunkt, hvor vores marked er inde i en periode med hurtig vækst. Ved at få Troels med i vores allerede stærke skandinaviske team vil Clash-Media kunne blomstre på det nordiske marked. Siden lanceringen i 2006 har Clash-Media oplevet en stor vækst fra år til år, især i Skandinavien hvor vi er gået ind i alle de tre lande, og vi er overbeviste om, at Troels kommer til at have en nøglerolle i forbindelse med understøttelsen af vores fortsatte vækst. Han har nogle flotte resultater bag sig inden for online markedsføring og kommer til at spille en afgørende rolle for vores fortsatte ekspansion både i Skandinavien og globalt."

Troels Mark Meyer er cand.merc. i International Marketing og Management og er ofte blevet citeret i medierne i forbindelse med online markedsføring.

Om Clash-Media:
Clash-Media er markedsførende inden for resultatbaseret datamarketing på verdensplan og har udviklet nye måder at genere leads på. Virksomhedens stærke leadgenereringsnetværk skaber kontakt mellem annoncører og forbrugere og genererer kvalificerede leads, som lever op til annoncørernes præcise specifikationer. Clash-Media blev etableret i 2006, og på verdensplan leverer virksomheden nu omkring tre millioner kundeemner hver måned, med afgivet samtykke og detaljerede interesseprofiler, til nøglekunder som bl.a. Whiskas, Toyota, Cheapflights og AXA. Clash-Media har på nuværende tidspunkt kontorer i London, New York, København og München og planlægger at udvide til Frankrig, Spanien og Italien, efterfulgt af Asien/Stillehavsområdet.
Læs mere på www.clash-media.com
 
Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tlf.: +44 (0)1780 721 433
E-mail: jtimms@iba-europe.com

Troels Mark-Meyer
Nordisk direktør: Clash-Media
Tlf.: 33 38 44 00
E-mail: tm.meyer@clash-media.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.