Clash-Media ansetter online reklameekspert, Troels Mark Meyer, som nordisk direktør

  • Tidligere ansatt hos Danmarks ledende reklamefirma ad pepper media
  • Vil styrke Clash-Medias dramatiske vekst i regionen - firmaet har erfart 400 prosent økning fra foregående år

København  - Clash-Media, det ledende europeiske reklamefirmaet for online lead-generering, har ansatt Troels Mark Meyer som nordisk direktør for å styrke firmaets økende nordiske og globale aktiviteter. Han var tidligere ansatt hos ad pepper media, og tar med seg til Clash-Media betydelig erfaring innen online markedsføring som vil styrke firmaets unike online lead-generering i Skandinavia. Clash-Media har erfart sterk strategisk vekst i regionen med en økning på over 400 prosent det siste året . I 2008 har firmaet etablert seg i alle tre skandinaviske land på kun syv måneder.

Da Troels Mark Meyer var ansatt som nordisk forretningsutvikler (Nordic Business Developer) hos reklamefirmaet ad pepper media, var han ansvarlig for pan-skandinaviske online-kampanjer og rådgivning til online-forlag om hvordan å optimere deres web-markedsføring. Han ble senere direktør for forretningsutvikling (Business Development Director) hos ad pepper media og sjef for WebGains Skandinavia, et ad pepper-firma som spesialiserer seg på «Kostnad per akkvisisjon» via online markedsføring (Cost per Acquisition online marketing). Dette har gjort det mulig for Troels Mark Meyer å sikre seg ekspertise som har hjulpet firmaer å forstå hvordan de kan utnytte online forretningspotensialer og virkeliggjøre deres muligheter innenfor online-reklame.

"Jeg ser frem til ansettelsen hos et slikt vibrerende og fremadgående team. Etter min oppfatning er Clash-Media det firmaet som er best utstyrt for å maksimere klientenes online reklameresultat", kommenterte Troels Mark Meyer, nordisk direktør hos Clash-Media. "Dette er et utmerket tidspunkt å bli del av firmaet idet Clash-Media erfarer slik sterk vekst i Skandinavia. Vi ønsker å opprettholde vår posisjon som markedsleder for online lead-generering i Skandinavia, og ser frem til å bruke erfaringen min innenfor online markedsføring for å hjelpe klientene våre å utnytte online lead-generering effektivt. Jeg er overbevist om at vi vil se ytterligere sterk vekst på dette området i de kommende seks månedene."

Simon Wacjenberg, konsernsjef, Clash-Media, la til: "Erfaringen som Troels Mark Meyer bringer til Clash-Media vil være uvurderlig på et tidspunkt når markedet vårt nyter godt av en periode med hurtig vekst. Ved å inkludere Troels i vårt allerede sterke team i Skandinavia, gir dette Clash-Media muligheten til å vokse på det nordiske markedet. Clash-Media har erfart betydelig økning fra foregående år siden firmaets lansering i 2006, og spesielt i Skandinavia hvor vi har lansert vår online markedsføring i alle tre land. Vi tror Troels vil spille en nøkkelrolle ved å styrke vår fortsatte vekst, og med sine dokumenterte meritter innenfor online reklame vil han spille en sentral rolle ved å styrke vår fortsatte ekspansjon både i Skandinavia og globalt."

Troels Mark Meyer har M(sc)BA i internasjonal markedsføring og ledelse (International Marketing and Management) og har ofte blitt sitert i mediene med hensyn til online markedsføringsspørsmål.

Informasjon om Clash-Media:
Clash-Media er en global leder i ytelses-basert data markedsføring som har ryddet veien for nye teknikker i online lead-generering. Firmaets kraftige nettverk innenfor lead-generering kopler annonsører og forbrukere sammen som produserer kvalifiserte lead på linje med annonsørens eksakte spesifikasjoner. Clash-Media som ble lansert i 2006, leverer nå omkring tre millioner fullt ut prefererte salgsleads globalt hver måned, komplett med detaljert profil og deres interesser, og nøkkelklienter inkludert Whiskas, Toyota, Cheapflights og AXA. Clash-Media har for øyeblikket kontor i London, New York, København og München. Firmaet har planer om å utvide virksomheten sin til Frankrike, Spania og Italia, fulgt av Asia / Stillehavsområdet.
Ytterligere informasjon er tilgjengelig på  www.clash-media.com
 
Jennifer Timms
IBA - PR for Clash-Media
Tlf.: +44 (0)1780 721 433
e-post: jtimms@iba-europe.com

Troels Mark-Meyer
Nordisk Direktør: Clash-Media
Tlf.: +45 3338 4400
e-post: tm.meyer@clash-media.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.