GLOBAL CONNECTION SLUIT CONTRACT MET PHILIPS INTERNATIONAL

  • Optimalisatie van informatievoorziening expatpartners
14 oktober 2008 - Global Connection, de internationale crossmedia en netwerkorganisatie voor expatriate partners, heeft vandaag een contract afgesloten met Philips International.

Met de samenwerking zijn de partners van 750 Philips expats in 60 landen lid geworden van Global Connection. Philips' beslissing om zich aan te sluiten bij Global Connection is het gevolg van een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd onder de partners van Philips'-expats. Dit onderzoek toonde aan dat er behoefte is aan een netwerk dat verder gaat dan de eigen community.

Het lidmaatschap van Global Connection geeft de Philips-expatpartners aansluiting op een wereldwijd kennisnetwerk, waarvan inmiddels meer dan 7.000 leden met 80 nationaliteiten in 120 landen gebruik maken. De leden, uitgezonden door meer dan 50 multinationals en ministeries, worden geïnformeerd via ondermeer een glossy kwartaal magazine en een besloten interactieve website.

Marin Cocu, Vice President, Head of Global Transfer Services van Philips International: "Door met Global Connection samen te werken hopen we dat onze expatpartners sneller hun draai vinden op de nieuwe locatie. Het belang van de partners van onze expatriates is natuurlijk ook ons belang. Dankzij dit lidmaatschap hebben zij, niet alleen binnen de Philips kringen maar ook daarbuiten, rechtstreeks toegang tot de beste informatiebron die er is: de locale kennis en ervaring van andere expatpartners.

Voor Global Connection betekent dit dat het ledental met 15% toeneemt, met een sterke groei in de VS en China.

Jacqueline van Haaften, directeur van Global Connection: "Met het vandaag getekende contract geeft Philips zijn betrokkenheid bij uitgezonden personeel en hun gezinsleden aan. Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking. Veel Philips-gezinnen zullen op korte termijn de voordelen van de aansluiting bij Global Connection ervaren."

Over Global Connection
Global Connection is een internationale crossmedia en netwerkorganisatie, die zich richt op de partners van expatriates. Het bedrijf werkt voor ruim 50 Europese en Amerikaanse multinationals en ministeries. Global Connection informeert en inspireert ruim 7000 expatriate partners, met 80 nationaliteiten, in 120 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Voor meer informatie, zie www.global-connection.info

Contact             
Global Connection B.V.               
Jacqueline van Haaften               
T +31 6 511 05 241                    
jvanhaaften@gcmail.info


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.