Xactware, toonaangevend softwareleverancier op het gebied van opstal- en inboedelschadeclaims, wil Nederlandse markt veroveren

Producten kunnen de claimbehandelingstijd aanzienlijk verkorten en de tevredenheid van polishouders vergroten

AMSTERDAM /Targetwire/Xactware, een toonaangevend leverancier van taxatie- en claimbeheertechnologie, heeft een lijn producten en diensten geïntroduceerd die speciaal gericht is op de Nederlandse opstal- en inboedelverzekeringsbranche.

De introductie van Xactware in Nederland is het resultaat van jarenlang onderzoek naar de diverse verzekerings- en bouwbranches in het land en aanpassing van de technologie van Xactware aan de behoeften van Nederlandse verzekeraars, schade-experts, aannemers en specialistische dienstverleners. Xactware biedt beproefde oplossingen die verzekeringsprofessionals helpen dossiers snel te verwerken en af te sluiten en die de klanttevredenheid verbeteren.

“Nederland heeft een van de mooiste opstal- en inboedelverzekeringsmarkten ter wereld, en wij dragen daar graag een steentje aan bij,” aldus Jim Loveland, president-directeur van Xactware. “De producten van Xactware bieden verzekeringsprofessionals de oplossingen die zij nodig hebben om de afhandeling van claims te verbeteren, van krachtige taxatieprogramma’s tot real-time informatie over alle aspecten van schadeclaims.”

De producten en diensten van Xactware omvatten de taxatieoplossingen Xactimate® en Xactimate Express en het full-cycle claimbeheer- en analysenetwerk XactAnalysis® en XactAnalysis SP. In de VS gebruiken 18 van de top 20 opstal- en inboedelverzekeraars de technologie van Xactware voor de afhandeling van schadeclaims, evenals acht van de top 10 verzekeraars in Canada. In februari 2009 maakte Xactware haar officiële debuut in het Verenigd Koninkrijk.

Bezoek voor meer informatie over de producten en diensten van Xactware www.xactware.com/nl.

Over Xactware
Xactware Solutions (Xactware) is een Verisk Analytics bedrijf dat gespecialiseerd is in de opstal- en inboedelverzekeringsbranche en de verbouwings-, en herstelbranche. De technologie van Xactware omvat taxatiesoftware voor pc’s en tablet pc’s, evenals krachtige online systemen voor de berekening van vervangingskosten, het traceren en beheren van taxaties en real-time data trending.  Bel voor meer informatie over de producten en diensten van Xactware +31 023-547 2149.

Media kunnen voor meer informatie contact opnemen met:
Richard Duijn
+31 023-547 2149
media@calcular.nl


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.