Dolmans Groep introduceert innovatieve Xactware software voor behandeling van claims

Professioneel calamiteitenbedrijf eerste gebruiker van Xactware producten en diensten in de Nederlandse markt

AMSTERDAM 7th November 2011 /Targetwire/ — De Dolmans Groep, een toonaangevend leverancier van calamiteiten- en hersteldiensten, gebruikt als eerste organisatie in de Nederlandse schadeverzekeringsbranche de schadetaxatie- en -beheeroplossingen van Xactware om de behandeling van opstal- en inboedelschade te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen.

De programma's van Xactware omvatten de claimbeoordelingsoftware Xactimate® en claimbeheersoftware XactAnalysis®, waarmee taxateurs snel taxaties kunnen opstellen en in real-time informatie kunnen analyseren over alle aspecten van het schadeherstelproces. Deze oplossingen zorgen voor snellere doorlooptijden, een betere workflow en een transparante uitwisseling van claiminformatie tussen klanten, verzekeraars, schade-experts, aannemers en specialistische dienstverleners. De software van Xactware geeft de klant ook meer controle over het toewijzingsproces en claimbeheer.

"De samenwerking tussen de twee partijen verloopt in goede harmonie", zegt Berthil Dolmans, algemeen directeur van de Dolmans Groep. "We hebben overeenstemming bereikt over de introductie l van de software van Xactware in Nederland . De uitrol is inmiddels begonnen en wij trekken samen op om de software geschikt te maken voor de Nederlandse markt."

"We zijn verheugd dat de Dolmans Groep gekozen heeft voor Xactware," aldus Jim Loveland, president-directeur van Xactware. "Deze samenwerking stelt opstal- en inboedelprofessionals in staat de uitdagingen waarmee zij dagelijks te maken krijgen het hoofd te bieden."

Calcular, is de exclusieve vertegenwoordiger van Xactware in Nederland. Xactware is een toonaangevend leverancier van claimtechnologie voor de opstal- en inboedelverzekeringsbranche. In Noord-Amerika en Canada gebruiken meer dan tachtig procent van de grootste opstal- en inboedelverzekeraars en van de calamiteiten- en herstelbedrijven de producten en diensten van Xactware.

Over Xactware
Xactware Solutions (Xactware) is een Verisk Analytics bedrijf (Nasdaq:VRSK) dat gespecialiseerd is in oplossingen voor de opstal- en inboedelverzekeringbranche, restauratie- en herstelbranche. Tot de applicaties van Xactware behoren taxatieprogramma's voor pc's en tablet pc's, evenals krachtige online systemen voor het berekenen van vervangingskosten, het volgen van taxaties en het bijhouden van informatiestromen in realtime. Voor meer informatie over de producten en diensten van Xactware belt u Calcular op nummer +31 (0)23 – 547 2149 of bezoek www.xactware.com/nl/.

Media kunnen voor meer informatie contact opnemen met:
Richard Duijn
tel. +31 023 - 547 2149
sales@calcular.nl


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.