Xactware introduceert XactAnalysis SP mobile

iPhone app ondersteunt XactAnalysis SP gebruikers om schade claims te beheren op mobiele toestellen.

Om hoge resolutie beelden te downloaden om deze release te begeleiden kunt u hier klikken.

Nieuw-Vennep, NederlandXactware heeft  XactAnalysis® SP mobile uitgebracht, een app die het mogelijk maakt voor aannemers, dienstverleners, en schade-experts om opstalschade claims te beheren op een  iPhone®.

XactAnalysis SP mobile biedt de medewerkers van de bedrijven snel en doelmatig toegang tot de details van de toegewezen schadeclaims – inclusief klantnaam, adres en contactgegevens – alles op het mobiele apparaat. Tevens ondersteunt deze app de gebruikers om de reactiesnelheid te verbeteren door het bijwerken van de schade claims op het moment dat er een taak is volbracht, zoals het contact leggen met een cliënt, het inspecteren van een schade of het afronden van een traject.

Behalve gemakkelijk toegang tot informatie van schadeclaims, spot XactAnalysis SP Mobile de locaties van schades in de regio en geeft een routebeschrijving. Hierdoor kunnen afspraken veel beter worden gepland, waardoor gebruikers veel efficiënter met hun tijd omgaan.

"Het belangrijkste criterium voor Verzekeraars om een aannemer, dienstverlener of een schade-expert te beoordelen is reactiesnelheid, " zegt KC Agrelius, Xactware’s assistent Vice President voor XactAnalysis. "XactAnalysis SP Mobile biedt gebruikers hulpmiddelen op locatie , maar ook om gestructureerd te blijven werken terwijl men onderweg is. "

XactAnalysis SP mobile is beschikbaar in de App StoreSM om te downloaden en werkt op iPhones met iOS 5 of hoger. Gebruikers van XactAnalysis kunnen deze app activeren zonder extra kosten.

Voor meer informatie over XactAnalysis SP mobile, bezoek onze website www.xactware.com/nl-nl/oplossingen/schadebeheer/xactanalysis-sp/mobile.

Over Xactware
Xactware Solutions (Xactware) is een Verisk Analytics bedrijf dat gespecialiseerd is in de opstal- en inboedelverzekeringsbranche en verbouwings-, en herstelbranche. De toepassingen van Xactware omvatten opstal- en inboedeltaxatieprogramma’s voor pc’s en tablet pc’s, evenals krachtige online systemen voor de berekening van vervangingskosten, het traceren en beheren van taxaties en real-time trends analyse.  Bel voor meer informatie over de producten en diensten van Xactware +31235472149
of breng een bezoek aan www.xactware.com/nl-nl/.

Media Contact:
Peter Scheijde.
PAS ICT, consultant for Xactware in the Benelux
Telefoon; +31235472149 of mobiel ;+31 6 51 13 9475
pascheijde@xactware.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.