Xactware introduceert XactAnalysis SP mobile voor Android-apparaten

Nieuwe versie laat gebruikers van XactAnalysis SP schade-opdrachten openen op Android-apparaten

Om hoge resolutie beelden te downloaden om deze release te begeleiden kunt u hier klikken.

Nieuw-Vennep, NederlandXactware heeft een nieuwe versie beschikbaar van XactAnalysis® SP mobile. Deze versie  werkt op AndroidTM apparaten en stelt professionals op het gebied van opstal- en inboedelschade beter in staat om schade-opdrachten te beheren en te updaten terwijl men onderweg is.

XactAnalysis SP mobile helpt aannemers, dienstverleners en onafhankelijke schade-experts hun responstijden te verbeteren door het mogelijk te maken schade-opdrachten te openen, te bekijken en te updaten via hun Android smartphone. De app maakt ook gebruik van de ingebouwde GPS-functionaliteit van mobiele apparaten om schadelocaties binnen een straal van 50 km te tonen en een routebeschrijving naar deze locaties te geven, wat tijdwinst oplevert terwijl men onderweg is.

"Xactware-klanten die gebruikmaken van Android-apparaten zullen versteld staan van wat XactAnalysis SP mobile kan doen om hen efficiënter te laten werken," aldus KC Agrelius, vice president van Xactware, het bedrijf dat XactAnalysis heeft ontwikkeld. "Ons team is toegewijd om grenzen te verleggen van de mobiele technologie, om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden die hun werk vereenvoudigen."

XactAnalysis SP mobile kan worden gedownload via Google PlayTM en werkt op Android-apparaten die  draaien op Gingerbread of nieuwer. Gebruikers kunnen deze app zonder bijkomende kosten activeren via hun XactAnalysis-account.

Over Xactware
Xactware Solutions (Xactware) is een Verisk Analytics bedrijf dat gespecialiseerd is in de opstal- en inboedelverzekeringsbranche en verbouwings-, en herstelbranche. De toepassingen van Xactware omvatten opstal- en inboedeltaxatieprogramma’s voor pc’s en tablet pc’s, evenals krachtige online systemen voor de berekening van vervangingskosten, het traceren en beheren van taxaties en real-time trends analyse.  Bel voor meer informatie over de producten en diensten van Xactware +31235472149 of breng een bezoek aan www.xactware.nl.

Contactpersoon voor de media:
Peter Scheijde
PAS ICT, consultant for Xactware in the Benelux
Telefoon; +31235472149 of mobiel ;+31 6 51 13 9475
pascheijde@xactware.com


Issuers of news releases, not Targetwire, are solely responsible for the accuracy of the content.